EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Belföld

Ismét Budapestre érkezik a világsztárok kedvence, Nanushka

A világsztárok kedvenc magyar divattervezője, Sándor Szandra végre Budapesten is bemutatja kollekcióját. New York és London után Nanushka hazatér, hogy elbűvölje a hazai közönséget is – írja a Bors.

Mint arról már korábban beszámoltunk a legnagyobb sztárok rajonganak Sándor Szandra márkájáért, a Nanushkáért, aki hatalmas sikert aratott a New York Fashion Weeken, ezzel pedig hazánknak is elismerést szerzett. Most azonban visszatér Budapestre, hogy bemutathassa a 2019 tavasz-nyári kollekcióját.
Szeretnénk egy kicsit kedveskedni a hazai divatimádóknak és vásárlóinknak, ezért szombaton délelőtt 11 és délután 3 óra között a Nanushka üzletben várunk mindenkit szeretettel, egy kicsit kötetlenebb keretek között találkozzanak velünk. Minden érdeklődő megnézheti a ruhákat, felpróbálhatja őket, közben pedig akár egy finom kávét vagy egy proseccót is elfogyaszthat – mondta a Borsnak Sándor Szandra.
Gurzó Anna, a GB&Partners igazgatóságának tagja is el van ragadtatva a magyar tervező lány munkásságától.
– Nagyon örülünk, hogy a Nanushka márka a divatipar egyik zászlós hajója lett, és hogy Budapest végre felkerült a divatvilág térképére. Reméljük, hogy a hazai közönség is úgy el lesz ragadtatva Szandra munkájától, mint a külföldi. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2016-ban Szandráék mellett döntöttünk és befektettünk a márkába, hihetetlen eredményeket értek el az elmúlt években – vallotta a lapnak Gurzó Anna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Duna House: A falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

  Duna House: A falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

  A Magyar falu program keretében bejelentett falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) a hazai ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti, és elsősorban a nagyvárosoktól távolabb eső településeken jelenthet segítséget az otthont keresőknek, a főváros környéki ingatlanpiacon nem fog jelentős változást okozni a Duna House elemzése szerint.

 • Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi családi otthonteremtési támogatás (csok) – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Az MSZP-nek egyetlen előnye van, de az sem ér sokat

  Az MSZP-nek egyetlen előnye van, de az sem ér sokat

  Az MSZP egyetlen előnye, hogy történelmi pártként, az MSZMP utódjaként ismert, jól beágyazott, – s főként az idősebbek körében – népszerű politikai erő – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.