EUR: 364,62 Ft
CHF: 345,77 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Belföld

Ismét Budapestre érkezik a világsztárok kedvence, Nanushka

A világsztárok kedvenc magyar divattervezője, Sándor Szandra végre Budapesten is bemutatja kollekcióját. New York és London után Nanushka hazatér, hogy elbűvölje a hazai közönséget is – írja a Bors.

Mint arról már korábban beszámoltunk a legnagyobb sztárok rajonganak Sándor Szandra márkájáért, a Nanushkáért, aki hatalmas sikert aratott a New York Fashion Weeken, ezzel pedig hazánknak is elismerést szerzett. Most azonban visszatér Budapestre, hogy bemutathassa a 2019 tavasz-nyári kollekcióját.
Szeretnénk egy kicsit kedveskedni a hazai divatimádóknak és vásárlóinknak, ezért szombaton délelőtt 11 és délután 3 óra között a Nanushka üzletben várunk mindenkit szeretettel, egy kicsit kötetlenebb keretek között találkozzanak velünk. Minden érdeklődő megnézheti a ruhákat, felpróbálhatja őket, közben pedig akár egy finom kávét vagy egy proseccót is elfogyaszthat – mondta a Borsnak Sándor Szandra.
Gurzó Anna, a GB&Partners igazgatóságának tagja is el van ragadtatva a magyar tervező lány munkásságától.
– Nagyon örülünk, hogy a Nanushka márka a divatipar egyik zászlós hajója lett, és hogy Budapest végre felkerült a divatvilág térképére. Reméljük, hogy a hazai közönség is úgy el lesz ragadtatva Szandra munkájától, mint a külföldi. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2016-ban Szandráék mellett döntöttünk és befektettünk a márkába, hihetetlen eredményeket értek el az elmúlt években – vallotta a lapnak Gurzó Anna.

Kapcsolódó Cikkek