EUR: 322,16 Ft
CHF: 283,49 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Belföld

Ismét járnak a vonatok Kőszeg és Szombathely között

Megindult a vonatközlekedés Kőszeg és Szombathely között, miután befejeződött a helyszínelés a kőszegfalvi vasúti átjárónál, ahol egy személyautó vonattal ütközött – tájékoztatta a GYSEV szóvivője csütörtök délután az MTI-t.

Rázó László korábban közölte: az autó vezetője – aki a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba – könnyebben megsérült, a vonaton utazóknak nem esett bajuk.

A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő délutáni órákra áll helyre – mondta a szóvivő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egri csillagok az Arénában

  Egri csillagok az Arénában

  A magyar történelem sikersztoriját, az egri vár 1552-es, török túlerővel szembeni győzelmét dolgozza föl Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye.

 • Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Most már jogosan merül fel a kérdés, hogy áll-e bármiféle tudatosság a szocialisták helyesírási zavarai mögött, –  vagy csak szimplán ennyire hülyék – ugyanis a lingvisztika királynőjének, Kunhalmi Ágnesnek ismét sikerült egy kínos hibát vétenie húsvéti posztjában.

 • Folytatódik az ellenzéki a kutyakomédia

  Folytatódik az ellenzéki a kutyakomédia

  Sehogy sem jutnak dűlőre az ellenzéki pártok főpolgármester jelöltjei. Parkolási botránya miatt támadja Karácsony Gergelyt, a baloldal emberét Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik jelöltje, míg Sermer Ádám, a Liberálisoktól biztosan önállóan indul, amiért kihagyták az egyeztetésből.