EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Ismét járnak a vonatok Kőszeg és Szombathely között

Megindult a vonatközlekedés Kőszeg és Szombathely között, miután befejeződött a helyszínelés a kőszegfalvi vasúti átjárónál, ahol egy személyautó vonattal ütközött – tájékoztatta a GYSEV szóvivője csütörtök délután az MTI-t.

Rázó László korábban közölte: az autó vezetője – aki a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba – könnyebben megsérült, a vonaton utazóknak nem esett bajuk.

A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő délutáni órákra áll helyre – mondta a szóvivő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.