2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

Ismét járnak a vonatok Kőszeg és Szombathely között

Megindult a vonatközlekedés Kőszeg és Szombathely között, miután befejeződött a helyszínelés a kőszegfalvi vasúti átjárónál, ahol egy személyautó vonattal ütközött – tájékoztatta a GYSEV szóvivője csütörtök délután az MTI-t.

Rázó László korábban közölte: az autó vezetője – aki a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba – könnyebben megsérült, a vonaton utazóknak nem esett bajuk.

A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő délutáni órákra áll helyre – mondta a szóvivő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A tied is lehet a legszebb hímzett Házi áldás

  A tied is lehet a legszebb hímzett Házi áldás

  A „Hímezz magyarra” program már várja a hímzett Házi áldásokról készült fotókat frissen meghirdetett tehetségkutató pályázatában. A legszebb kézimunkákat Budapesten az OTP Galériában mutatják be 2020-elején, majd a pályaművek elindulnak az elszakított területeken és külföldi országokban található kiállítótermek felé.

 • Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

  Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

  A Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció – közölte az intézet vezető elemzője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

 • Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  A százmilliós mutyikról beszélő és fehér porral a kezében hadonászó Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő újabb jóslata teljesült, ugyanis a volt MSZP-s képviselő már a választási kampányban megmondta, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a voksolást követően.