EUR: 366,08 Ft
CHF: 346,17 Ft
2020. április 05., vasárnap
Vince

Egyéb Sopron

Izgalmas kalandtúra Eszterházán

A legkisebb korosztálynak is izgalmas élményt kínált a fertődi Esterházy-kastély. A közelmúltban a környékről 200 diák érkezett a kastély és környezete különlegesen egyedi barokk-rokokó világának felfedezésére.

A gyerekek izgalmas programokon vehettek részt
Fotó: Eszterháza Központ

Izgalmas, hátizsákos kastélytúrán, térképpel a kézben járták be a diákok azt az útvonalat, amelynek része volt a múzeumi séta, egy kínai teaszertartás, és a műhelymunka során kagylókból, csigákból hűtőmágnest is készítettek.
A legnépszerűbb élmények között számoltak be a kisdiákok a körpanorámás vetítésről, a XVIII. századi Eszterházán tett virtuális sétáról, és akinek ez sem volt elég, az a barokk táncházban menüettet járhatott barokk ruhába öltözve.


Bőven akadt feladat a kicsik részére
Fotó: Eszterháza Központ

„A mulatóerdő titkai” állomásain kérdések várták a kalandtúrázókat, akik a barokk kor környezetében maguk is hercegnek és hercegkisasszonyoknak érezhették magukat erre a napra.

A túra mindenki számára emlékezetes marad
Fotó: Eszterháza Központ

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.