EUR: 366,08 Ft
CHF: 345,57 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Érd

Izgalmas mérkőzésen veszített a Delta

Újabb bajnoki mérkőzésen nyert szettet a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép-csoportjában. Gál Wandáék a nyitó játékrészben meglepték a vendéglátó Budaörsi DSE/Emericus SE U21-es csapatát.

Az első szettben tizennyolc pontot engedélyezett a Delta az NB I-es Budaörs juniorjainak, remek alaphangulatot adva a párharcnak. A második játszmában azonban visszavágtak a hazaiak, és ugyanilyen arányban győztek.


Az érdiek csak a mérkőzés első felében játszottak eredményesen
Fotó: Pecsuvácz Péter

A harmadik felvonás sorsdöntőnek bizonyult: Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző tanítványai nagyot küzdöttek, de minimális pontkülönbséggel 25:23-ra kikaptak. A negyedik szett sajnos már nem alakult ennyire szorosan, ismét nyert a Budaörs, így a bajnokit is hozta 3:1-re.

Női NB II, Közép-csoport:
Budaörsi DSE/Emericus SE–Delta RSE Érd 3:1 (–18, 18, 23, 16)
Delta: Tátrai, Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy, Jakab, Tóth, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.