EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Érd

Izgalmas mérkőzésen veszített a Delta

Újabb bajnoki mérkőzésen nyert szettet a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép-csoportjában. Gál Wandáék a nyitó játékrészben meglepték a vendéglátó Budaörsi DSE/Emericus SE U21-es csapatát.

Az első szettben tizennyolc pontot engedélyezett a Delta az NB I-es Budaörs juniorjainak, remek alaphangulatot adva a párharcnak. A második játszmában azonban visszavágtak a hazaiak, és ugyanilyen arányban győztek.


Az érdiek csak a mérkőzés első felében játszottak eredményesen
Fotó: Pecsuvácz Péter

A harmadik felvonás sorsdöntőnek bizonyult: Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző tanítványai nagyot küzdöttek, de minimális pontkülönbséggel 25:23-ra kikaptak. A negyedik szett sajnos már nem alakult ennyire szorosan, ismét nyert a Budaörs, így a bajnokit is hozta 3:1-re.

Női NB II, Közép-csoport:
Budaörsi DSE/Emericus SE–Delta RSE Érd 3:1 (–18, 18, 23, 16)
Delta: Tátrai, Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy, Jakab, Tóth, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.