2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

JLo, a szexi stílusikon

Jennifer Lopez testére lassan nincsenek szavak, így nem csoda, hogy legutóbbi, sárga bikinis fotóját több mint 2,5 millióan kedvelték az Instagram-oldalán.

A 49 éves énekesnő egyébként nemcsak szexi, de nagyon stílusos is, így érdemes ellesni tőle néhány trükköt. Edzőcuccban, estélyiben, de halloweeni jelmezben is verhetetlen.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.