EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Kecskemét

Kábítószer-ültetvényt számoltak fel Kalocsán

Lakossági bejelentés érkezett a Kalocsai Rendőrkapitányságra, hogy Kalocsán, a Negyvenszállás nevű területen 40-50 tőből álló kenderültetvény található. A kiérkező nyomozók a helyszíni ellenőrzés során csak az ültetvény hűlt helyét találták, azonban pár órával később az egyik kalocsai családi házban és melléképületeiben házkutatást tartottak.

110 tő 1,5 méter magasságú cannabis növényt is találtak a házkutatás során a rendőrök

Ennek során 110 tő – körülbelül 1,5 méter magasságú – kannabisz növényt, hozzávetőleg 30 kilogramm növényi nyesedéket és körülbelül 4,8 kiló szárított növényi törmeléket találtak. A lefoglalt ültetvényt és növényeket szakértő vizsgálja. A kalocsai nyomozók kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. Tibor 56 éves és K. Attila 28 éves helyi lakosokat, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.