2020. április 07., kedd
Herman

Extra

Kamarás Iván: Bármikor számíthatnak rám a fiaim

Kamarás Iván forgat, színházban játszik, telt házas koncerteket ad és igyekszik az élet minden területén helyt állni. Mint mondja, szeretne fiainak jó példát mutatni, de nem kényezteti el őket, inkább szigorú apának vallja magát.

Kamarás Ivánnal legközelebb október 12-én a Korhatáros szerelem második évadában találkozhatnak a nézők. A TV2 saját gyártású sorozatában a színész Viktort, a főszereplő Eszter férjét alakítja, aki évekkel ezelőtt elhagyta a családját. Iván azt mondja, Viktor talán ellenszenves lehetett a tavalyi évadban, de idén jobban megismerjük. – A második évadban szerintem már szimpatikusabb lesz a karakterem. Igyekeztünk úgy összerakni Viktor személyiségét, hogy ne legyen egyértelműen csak rossz, legyen benne szerethető is. Látszik, hogy szereti a gyerekeit, és rádöbben, hogy hibázott és nem tudott felnőni a feladathoz, és ezen minden erejével igyekszik változtatni – magyarázta Iván, aki azt mondja, apaként ő is át tudja érezni Viktor küzdelmét a gyerekeiért, hiszen az élete elképzelhetetlen lenne két kamasz fia nélkül.


Fotó: Császár Bálint

Iván azt mondja, nem kényezteti el a fiait, igyekszik szigorú, de következetes apa lenni. – Elsősorban azt szeretném nekik megtanítani, hogy merjenek álmodni, és tudatosítani akarom bennük, hogy bármit elérhetnek, ha kitartóan és szorgalmasan dolgoznak érte. Én támogatom őket, bármi is legyen az álmuk – mesélte Iván, akinek mindkét fia örökölte az ő művészi vénáját. – Zalán fiam a Táncművészeti Egyetemre jár, zenél és dalokat ír. Igor szintén szokott zenélni, de az üzleti élet felé kacsintgat. Számomra nem az a fontos, hogy mit csinálnak, hanem hogy abban örömüket leljék és szívvel-lélekkel tegyék. Semmit nem erőltetek rájuk, azt szeretném, ha ők is azt érezhetnék, amit én, ha a munkámra gondolok, hiszen nekem egyben ez a hobbim – mesélte Iván, aki hozzátette: bárhol forgat vagy dolgozik a világban, mindennap beszél a fiaival.

Fotó: Császár Bálint

– A mai technika szerencsére lehetővé teszi, hogy bárhol elérjük egymást. Csináltunk már leckét online, és amikor kisebbek voltak, előfordult, hogy az esti mesét telefonon mondtam el. Mesék helyett most már a vezetés, a jogosítvány megszerzése izgatja mindkettőt, sokszor kérik, hogy tanítsam őket. Én imádok vezetni, feltölt és kikapcsol, szerintem ők sem lesznek ezzel másként. Természetesen bármikor számíthatnak rám és a tanácsaimra is, és büszke vagyok, amikor kikérik a véleményem. Két kamasz fiú esetében ez nagy megtiszteltetés – teszi hozzá nevetve.


Kapcsolódó Cikkek