2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb Érd

Karácsonyi ajtódíszeket vár a könyvtár

Nemsokára itt a karácsony, lassan elkezdődik az ünnepi készülődés. Az otthonok hangulatát már a bejárati ajtón elhelyezett ajtódísz is ünnepivé varázsolhatja. Csodaszép díszeket bárhol lehet vásárolni, de ha saját kezűleg készítjük, biztosan különleges és egyedi lesz.

Az elmúlt évben nagy sikert aratott a Csuka Zoltán Városi Könyvtár betlehemépítő versenye, erre alapozva hirdettek idén karácsonyi ajtódíszt készítő pályázatot.


A tavalyi betlehemépítő verseny nyertes alkotásai Fotó: www.csukalib.hu

Erre a versenyre bárki benevezhet egyénileg vagy csoportosan, és az életkor sem számít. Az elkészült műveket a felnőttkönyvtárban várják október 25-étől. A pályamunkák utolsó leadási napja november 10.

A beérkezett műveket a felnőttkönyvtárban állítják ki, de nem csak azért, hogy bárki megtekinthesse. A látogatók alkotják ugyanis a bírálóbizottságot: szavazataik alapján alakul ki a végeredmény. Szavazni nemcsak a könyvtárban személyesen lehet, hanem a városi könyvtár honlapján és Facebook-oldalán is. A pályázat kiírói kizárólag kézműves munkákat várnak, amelyek tetszőleges anyagból és technikával készülhetnek. Az elkészített alkotás mérete nem lehet nagyobb 30 x 30 centiméternél.

Az eredményhirdetés decemberben lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.