EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Érd

Karácsonyi ajtódíszeket vár a könyvtár

Nemsokára itt a karácsony, lassan elkezdődik az ünnepi készülődés. Az otthonok hangulatát már a bejárati ajtón elhelyezett ajtódísz is ünnepivé varázsolhatja. Csodaszép díszeket bárhol lehet vásárolni, de ha saját kezűleg készítjük, biztosan különleges és egyedi lesz.

Az elmúlt évben nagy sikert aratott a Csuka Zoltán Városi Könyvtár betlehemépítő versenye, erre alapozva hirdettek idén karácsonyi ajtódíszt készítő pályázatot.


A tavalyi betlehemépítő verseny nyertes alkotásai Fotó: www.csukalib.hu

Erre a versenyre bárki benevezhet egyénileg vagy csoportosan, és az életkor sem számít. Az elkészült műveket a felnőttkönyvtárban várják október 25-étől. A pályamunkák utolsó leadási napja november 10.

A beérkezett műveket a felnőttkönyvtárban állítják ki, de nem csak azért, hogy bárki megtekinthesse. A látogatók alkotják ugyanis a bírálóbizottságot: szavazataik alapján alakul ki a végeredmény. Szavazni nemcsak a könyvtárban személyesen lehet, hanem a városi könyvtár honlapján és Facebook-oldalán is. A pályázat kiírói kizárólag kézműves munkákat várnak, amelyek tetszőleges anyagból és technikával készülhetnek. Az elkészített alkotás mérete nem lehet nagyobb 30 x 30 centiméternél.

Az eredményhirdetés decemberben lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.