EUR: 345,88 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Külföld

Kegyetlen gyilkosok! Megégette, majd halálra verte kisfiát a migráns házaspár

Szörnyű hír borzolta fel a kedélyeket a franciaországi Reimsben, ahol is egy migráns házaspár kíméletlenül megkínozta 13 hónapos babáját.

A szülők nem dolgoztak, sőt az anyának még legális papírjai sem voltak, igazából azt sem tudni, hogy mikor és hogyan érkezett Franciaországba. Az apa azt mondta, hogy ő nem foglalkozott a gyerekkel, mindent a feleségére fogott.


A kisfiú alultáplált volt, mindössze a 6 kg érte el , ebből következően éheztették is, az édesanya ezt azzal magyarázta, hogy tradicionális afrikai módszerekkel és ételekkel táplálta. A házaspár számára ez sem volt elég, továbbmentek és brutális módon bántalmazták, majd meg is ölték a kisfiút. Mint utólagosan kiderült a gyermeken rengeteg sérülés volt, sőt még égési nyomokat is találtak rajta, tehát a kegyetlen szülők többször meg is gyújtották őt. A barbárok ezután sem álltak le, feltehetően egy elektromos kábellel verték agyon az ártatlan, tehetetlen fiukat.

A házaspár hívta a mentőket, mondván, hogy rosszul van a gyerekük. Kórházba vitték, de néhány óra múlva meghalt, a migránspárt letartóztatták – írja az  Origo.hu  a Le Figaro információira hivatkozva.

A szülőknek volt egy másik, 4 éves gyereke is, akit elvettek tőlük, mivel őt is kínozták. A kegyetlen szülőket letartóztatták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken.

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.