EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Kengurut kapott Meghanék babája – Fotó!

Meghan, sussexi hercegné és Harry herceg hétfőn, ausztráliai körútjuk alatt jelentették be a várva várt hírt: 2019 tavaszán megszületik első babájuk.

A gólyahír hallatán az ausztrál katonai parancsnok egy plüsskenguruval lepte meg a hercegi párt. Az ajándék láttán a hercegné meg is jegyezte, ez babájuk első ajándéka. Egy tévéshow-ban azt is elmondták, mindenre felkészültek a babával kapcsolatban.

A kicsi első ajándéka egy plüsskenguru, Meghan pocakja pedig már gömbölyödik  Fotó: Profimedia, Press Association

– Mi már készen állunk rá! Nagyon izgatottak vagyunk – mondta Meghan. A baba nevére és nemére pedig máris fogadásokat kötöttek az angolok, eddig az Artúr és a Viktória viszik a prímet.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.