EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Győr

Képzőművészek pályázhatnak

Az Alkotó Rajztanárok Társasága (ART 9000) és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum pályázatot hirdet győri, illetve győri kötődésű képzőművészek számára.

Pályázni lehet két évnél nem régebben készült alkotásokkal: rajz- és festészeti művek, kép- és számítógépes grafika, textil- és üvegművészeti alkotás, kisplasztika témakörben. Egy művész maximum négy anyaggal nevezhet. (A sorozatok egy pályázatnak számítanak, de a zsűri megbonthatja azt.)


Győri, illetve győri kötődésű képzőművészek figyelem!
Grafika: szervezőség

A munkákat kiállításra kész állapotban kell leadni november 30-án 10 és 18 óra között a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum épületében (Király u. 17., Esterházy-palota) a múzeum nyitvatartási idejében. A hátoldalukon rögzíteni kell az alkotó nevét, elérhetőségét, a mű címét, méretét és technikáját. A nevezési díj: 1000 forint/fő.

A kiállításra szánt alkotásokról nagy felbontású (3000 DPI) digitális képet kérnek a megnyitóig a [email protected] e-mail-címre méret, technika megjelölésével. Ez a katalógusban való megjelenéshez szükséges.

A kiállítás megnyitója december 6-án 18 órakor lesz. A tárlat 2019. január 25-ig lehet látogatni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.