2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Egyéb Győr

Képzőművészek pályázhatnak

Az Alkotó Rajztanárok Társasága (ART 9000) és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum pályázatot hirdet győri, illetve győri kötődésű képzőművészek számára.

Pályázni lehet két évnél nem régebben készült alkotásokkal: rajz- és festészeti művek, kép- és számítógépes grafika, textil- és üvegművészeti alkotás, kisplasztika témakörben. Egy művész maximum négy anyaggal nevezhet. (A sorozatok egy pályázatnak számítanak, de a zsűri megbonthatja azt.)


Győri, illetve győri kötődésű képzőművészek figyelem!
Grafika: szervezőség

A munkákat kiállításra kész állapotban kell leadni november 30-án 10 és 18 óra között a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum épületében (Király u. 17., Esterházy-palota) a múzeum nyitvatartási idejében. A hátoldalukon rögzíteni kell az alkotó nevét, elérhetőségét, a mű címét, méretét és technikáját. A nevezési díj: 1000 forint/fő.

A kiállításra szánt alkotásokról nagy felbontású (3000 DPI) digitális képet kérnek a megnyitóig a [email protected] e-mail-címre méret, technika megjelölésével. Ez a katalógusban való megjelenéshez szükséges.

A kiállítás megnyitója december 6-án 18 órakor lesz. A tárlat 2019. január 25-ig lehet látogatni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.