EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb Győr

Képzőművészek pályázhatnak

Az Alkotó Rajztanárok Társasága (ART 9000) és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum pályázatot hirdet győri, illetve győri kötődésű képzőművészek számára.

Pályázni lehet két évnél nem régebben készült alkotásokkal: rajz- és festészeti művek, kép- és számítógépes grafika, textil- és üvegművészeti alkotás, kisplasztika témakörben. Egy művész maximum négy anyaggal nevezhet. (A sorozatok egy pályázatnak számítanak, de a zsűri megbonthatja azt.)


Győri, illetve győri kötődésű képzőművészek figyelem!
Grafika: szervezőség

A munkákat kiállításra kész állapotban kell leadni november 30-án 10 és 18 óra között a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum épületében (Király u. 17., Esterházy-palota) a múzeum nyitvatartási idejében. A hátoldalukon rögzíteni kell az alkotó nevét, elérhetőségét, a mű címét, méretét és technikáját. A nevezési díj: 1000 forint/fő.

A kiállításra szánt alkotásokról nagy felbontású (3000 DPI) digitális képet kérnek a megnyitóig a [email protected] e-mail-címre méret, technika megjelölésével. Ez a katalógusban való megjelenéshez szükséges.

A kiállítás megnyitója december 6-án 18 órakor lesz. A tárlat 2019. január 25-ig lehet látogatni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.