EUR: 333,46 Ft
CHF: 303,80 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Győr

Képzőművészek pályázhatnak

Az Alkotó Rajztanárok Társasága (ART 9000) és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum pályázatot hirdet győri, illetve győri kötődésű képzőművészek számára.

Pályázni lehet két évnél nem régebben készült alkotásokkal: rajz- és festészeti művek, kép- és számítógépes grafika, textil- és üvegművészeti alkotás, kisplasztika témakörben. Egy művész maximum négy anyaggal nevezhet. (A sorozatok egy pályázatnak számítanak, de a zsűri megbonthatja azt.)


Győri, illetve győri kötődésű képzőművészek figyelem!
Grafika: szervezőség

A munkákat kiállításra kész állapotban kell leadni november 30-án 10 és 18 óra között a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum épületében (Király u. 17., Esterházy-palota) a múzeum nyitvatartási idejében. A hátoldalukon rögzíteni kell az alkotó nevét, elérhetőségét, a mű címét, méretét és technikáját. A nevezési díj: 1000 forint/fő.

A kiállításra szánt alkotásokról nagy felbontású (3000 DPI) digitális képet kérnek a megnyitóig a [email protected]l.com e-mail-címre méret, technika megjelölésével. Ez a katalógusban való megjelenéshez szükséges.

A kiállítás megnyitója december 6-án 18 órakor lesz. A tárlat 2019. január 25-ig lehet látogatni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.