EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb Tatabánya

Kerítést festettek – a város szolgálatában

„Az emlékezéshez méltó környezet biztosítása” mottó alapján felhívást intézett munkavállalóihoz a T-Szol Csoport. Mindenszentek és halottak napjához közeledve a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft., a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a T-Ház Kft., valamint a T-Ingatlanfejlesztő Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében újították meg az egyik tatabányai temető környezetét.

A vállalatcsoport munkavállalói körében hirdette meg a kezdeményezést az Újtelepi temető környezetének


szebbé tételére. Az eseményt október 13-ra szervezték meg, amely áthelyezett munkanapként remek alkalomnak bizonyult – a mindennapi, megszokott munkavégzésből kizökkenve – a nemes feladat teljesítéséhez. A csoport elhivatottságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a reggeli kezdésre érkezők száma meghaladta a 150 főt.

– Munkatársaink többségének Tatabánya nemcsak a munkahelye, hanem családjukkal generációkon át itt élték és élik mindennapjaikat is, így a mostani program tekintetében személyes érintettségük is belső mozgósító erőként hatott – nyilatkozta dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke.

A pontos feladatkiosztást követően megkezdődtek a munkálatok: a népes embersereg kerítést csiszolt, majd festett, a kerítés lábazatát magas nyomású mosóval szinte újjávarázsolták, valamint az 1978-as bányaszerencsétlenség emlékművének környezetét is megtisztították.

Egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a különböző tagvállalatoknál – mégis ugyanazért a célért, „a város szolgálatában” – dolgozók kapcsolatainak szorosabbra fűzéséhez is.

A T-Szol Csoport a jelmondata szerint igyekezett az emlékezés helyszínét az ide látogatók számára még elfogadhatóbbá tenni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.