EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Tatabánya

Kerítést festettek – a város szolgálatában

„Az emlékezéshez méltó környezet biztosítása” mottó alapján felhívást intézett munkavállalóihoz a T-Szol Csoport. Mindenszentek és halottak napjához közeledve a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft., a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a T-Ház Kft., valamint a T-Ingatlanfejlesztő Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében újították meg az egyik tatabányai temető környezetét.

A vállalatcsoport munkavállalói körében hirdette meg a kezdeményezést az Újtelepi temető környezetének


szebbé tételére. Az eseményt október 13-ra szervezték meg, amely áthelyezett munkanapként remek alkalomnak bizonyult – a mindennapi, megszokott munkavégzésből kizökkenve – a nemes feladat teljesítéséhez. A csoport elhivatottságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a reggeli kezdésre érkezők száma meghaladta a 150 főt.

– Munkatársaink többségének Tatabánya nemcsak a munkahelye, hanem családjukkal generációkon át itt élték és élik mindennapjaikat is, így a mostani program tekintetében személyes érintettségük is belső mozgósító erőként hatott – nyilatkozta dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke.

A pontos feladatkiosztást követően megkezdődtek a munkálatok: a népes embersereg kerítést csiszolt, majd festett, a kerítés lábazatát magas nyomású mosóval szinte újjávarázsolták, valamint az 1978-as bányaszerencsétlenség emlékművének környezetét is megtisztították.

Egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a különböző tagvállalatoknál – mégis ugyanazért a célért, „a város szolgálatában” – dolgozók kapcsolatainak szorosabbra fűzéséhez is.

A T-Szol Csoport a jelmondata szerint igyekezett az emlékezés helyszínét az ide látogatók számára még elfogadhatóbbá tenni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.