EUR: 344,72 Ft
CHF: 319,62 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Tatabánya

Kerítést festettek – a város szolgálatában

„Az emlékezéshez méltó környezet biztosítása” mottó alapján felhívást intézett munkavállalóihoz a T-Szol Csoport. Mindenszentek és halottak napjához közeledve a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft., a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a T-Ház Kft., valamint a T-Ingatlanfejlesztő Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében újították meg az egyik tatabányai temető környezetét.

A vállalatcsoport munkavállalói körében hirdette meg a kezdeményezést az Újtelepi temető környezetének


szebbé tételére. Az eseményt október 13-ra szervezték meg, amely áthelyezett munkanapként remek alkalomnak bizonyult – a mindennapi, megszokott munkavégzésből kizökkenve – a nemes feladat teljesítéséhez. A csoport elhivatottságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a reggeli kezdésre érkezők száma meghaladta a 150 főt.

– Munkatársaink többségének Tatabánya nemcsak a munkahelye, hanem családjukkal generációkon át itt élték és élik mindennapjaikat is, így a mostani program tekintetében személyes érintettségük is belső mozgósító erőként hatott – nyilatkozta dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke.

A pontos feladatkiosztást követően megkezdődtek a munkálatok: a népes embersereg kerítést csiszolt, majd festett, a kerítés lábazatát magas nyomású mosóval szinte újjávarázsolták, valamint az 1978-as bányaszerencsétlenség emlékművének környezetét is megtisztították.

Egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a különböző tagvállalatoknál – mégis ugyanazért a célért, „a város szolgálatában” – dolgozók kapcsolatainak szorosabbra fűzéséhez is.

A T-Szol Csoport a jelmondata szerint igyekezett az emlékezés helyszínét az ide látogatók számára még elfogadhatóbbá tenni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.