EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Kecskemét

KESI-élőlánc az évnyitón

Tizedik születésnapját ünnepelte a Kecskeméti Sportiskola (KESI) Kecskemét főterén múlt vasárnap. Természetesen itt sem maradhatott el a város 650 éves születésnapjáról való megemlékezés, így a sportolók élőlánccal mintázták a 650-es számot.

A születésnapi ünnepségen a városvezetés nevében dr. Homoki Tamás alpolgármester köszöntötte a KESI-t, majd Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskemét Junior Kft. ügyvezetője mondott ünnepi beszédet. Ezután elismerések átadása következett, amikor sportolókat és sportvezetőket is kitüntettek.

Megemlékeztek a város 650. születésnapjáról

Homoki Tamás ünnepi beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 10 évben micsoda fejlődésen ment keresztül a sportiskola. Mindenki büszke, hogy olyan körülményeket tudtak teremteni, amelyek méltóak a város sportlétesítményeihez. A város és a támogatók segítségével tovább javulnak majd a sportolási lehetőségek a KESI-ben – ígérte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.