2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Kecskemét

KESI-élőlánc az évnyitón

Tizedik születésnapját ünnepelte a Kecskeméti Sportiskola (KESI) Kecskemét főterén múlt vasárnap. Természetesen itt sem maradhatott el a város 650 éves születésnapjáról való megemlékezés, így a sportolók élőlánccal mintázták a 650-es számot.

A születésnapi ünnepségen a városvezetés nevében dr. Homoki Tamás alpolgármester köszöntötte a KESI-t, majd Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskemét Junior Kft. ügyvezetője mondott ünnepi beszédet. Ezután elismerések átadása következett, amikor sportolókat és sportvezetőket is kitüntettek.

Megemlékeztek a város 650. születésnapjáról

Homoki Tamás ünnepi beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 10 évben micsoda fejlődésen ment keresztül a sportiskola. Mindenki büszke, hogy olyan körülményeket tudtak teremteni, amelyek méltóak a város sportlétesítményeihez. A város és a támogatók segítségével tovább javulnak majd a sportolási lehetőségek a KESI-ben – ígérte.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.