EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Két férfit is összevertek az orosz focisztárok

Döbbenetes felvételek láttak napvilágot, amelyek tanúsága szerint két orosz válogatott futballista, Alekszandr Kokorin és Pavel Mamajev összevernek egy férfit egy kávézóban, valamint egy parkolóban egy másikat. A Zenit és a Krasznodar játékosa akár öt évet is kaphat tettéért.

Rendőrségi vizsgálat indult Alekszandr Kokorin, a Zenit és Pavel Mamajev, a Krasznodar futballistája ellen Oroszországban. A két labdarúgó magukból kifordulva hétfő reggel egy moszkvai kávézóban ököllel és székkel is ütlegelt egy vendéget. Az áldozat egy minisztériumi alkalmazott volt, aki szóvá merte tenni az erősen ittasnak tűnő csoport viselkedését. A kávézói verekedés előtt egy hivatásos sofőrt is félholtra vertek a futballisták, és még azután is ütötték, hogy a férfi magatehetetlenné vált és megadta magát. A sofőrt agyrázkódással és agyi trauma gyanújával, eszméletlen állapotban szállították kórházba. Ha a vádak beigazolódnak, akár öt év letöltendő szabadságvesztést is kaphatnak a megvadult játékosok.


Természetesen a Zenit és a Krasznodar is közölte, hogy komoly következményekre számíthatnak a támadók. Utóbbi azonnali hatállyal felbontotta a 15-szörös orosz válogatott Mamajev szerződését, a Zenit viszont megvárja a rendőrségi nyomozás eredményét, és csak ezt követően dönt Kokorin sorsáról, aki egyébként Dzsudzsák Balázzsal is jó viszonyt ápol. Az orosz sportminiszter viszont már bejelentette, hogy a verekedő focisták többet az életben nem kerülhetnek a nemzeti tizenegy közelébe sem. Mamajev felesége nyilvános üzenetben közölte, hogy az eset miatt  elválik férjétől.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.