EUR: 332,67 Ft
CHF: 302,32 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Dunaújváros

Kétnapos programkavalkád

A sportprogramok mellett színpadi műsorok és koncertek várták az érdeklődőket az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! országos rendezvényének dunaújvárosi helyszínén, a Városháza téren. Az eseményt a Szent Mihály-napi tűzgyújtás koronázta meg.

Múlt hét szombat délelőtt a Fut a város elnevezésű közös mozgással vette kezdetét a Szent Mihály-naphoz kapcsolódó kétnapos programsorozat a Városháza téren. A rendezvényen a folytatásban sem maradtak ki a sportolási lehetőségek, hiszen délután egy közös zumbaedzés várta az érdeklődőket.


A közös mozgás élménye végigkísérte a rendezvényt

Este Lola, majd Péter Szabó Szilvia „turnétemető” koncertje szórakoztatta a látogatókat, vasárnap pedig többek között néptánctalálkozót rendeztek, amelyben a baracsi és dunaújvárosi együttes mellett a Beloianniszból érkező küldöttség a görög, míg Zsámbékról Dunaújvárosba látogató csapat a német hagyományőrző táncokat mutatta be. Este a helyi erőkből álló Rockbox műsorát élvezhették az élő zene kedvelői, és természetesen ezúttal sem maradhatott el a Szent Mihály-napi tűzgyújtás a Duna- parton, amelyet közös tűztánccal ünnepelhettek meg a nézők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.