EUR: 321,10 Ft
CHF: 282,15 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Dunaújváros

Kétnapos programkavalkád

A sportprogramok mellett színpadi műsorok és koncertek várták az érdeklődőket az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! országos rendezvényének dunaújvárosi helyszínén, a Városháza téren. Az eseményt a Szent Mihály-napi tűzgyújtás koronázta meg.

Múlt hét szombat délelőtt a Fut a város elnevezésű közös mozgással vette kezdetét a Szent Mihály-naphoz kapcsolódó kétnapos programsorozat a Városháza téren. A rendezvényen a folytatásban sem maradtak ki a sportolási lehetőségek, hiszen délután egy közös zumbaedzés várta az érdeklődőket.


A közös mozgás élménye végigkísérte a rendezvényt

Este Lola, majd Péter Szabó Szilvia „turnétemető” koncertje szórakoztatta a látogatókat, vasárnap pedig többek között néptánctalálkozót rendeztek, amelyben a baracsi és dunaújvárosi együttes mellett a Beloianniszból érkező küldöttség a görög, míg Zsámbékról Dunaújvárosba látogató csapat a német hagyományőrző táncokat mutatta be. Este a helyi erőkből álló Rockbox műsorát élvezhették az élő zene kedvelői, és természetesen ezúttal sem maradhatott el a Szent Mihály-napi tűzgyújtás a Duna- parton, amelyet közös tűztánccal ünnepelhettek meg a nézők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.