EUR: 359,77 Ft
CHF: 340,43 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Egyéb Dunaújváros

Kétnapos programkavalkád

A sportprogramok mellett színpadi műsorok és koncertek várták az érdeklődőket az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! országos rendezvényének dunaújvárosi helyszínén, a Városháza téren. Az eseményt a Szent Mihály-napi tűzgyújtás koronázta meg.

Múlt hét szombat délelőtt a Fut a város elnevezésű közös mozgással vette kezdetét a Szent Mihály-naphoz kapcsolódó kétnapos programsorozat a Városháza téren. A rendezvényen a folytatásban sem maradtak ki a sportolási lehetőségek, hiszen délután egy közös zumbaedzés várta az érdeklődőket.


A közös mozgás élménye végigkísérte a rendezvényt

Este Lola, majd Péter Szabó Szilvia „turnétemető” koncertje szórakoztatta a látogatókat, vasárnap pedig többek között néptánctalálkozót rendeztek, amelyben a baracsi és dunaújvárosi együttes mellett a Beloianniszból érkező küldöttség a görög, míg Zsámbékról Dunaújvárosba látogató csapat a német hagyományőrző táncokat mutatta be. Este a helyi erőkből álló Rockbox műsorát élvezhették az élő zene kedvelői, és természetesen ezúttal sem maradhatott el a Szent Mihály-napi tűzgyújtás a Duna- parton, amelyet közös tűztánccal ünnepelhettek meg a nézők.

Kapcsolódó Cikkek