2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Kettős jubileumi koncert

Az iskola hatvanötödik, az intézmény kórusának ötvenedik „születésnapját” ünnepli a Széchenyi István Gimnázium. A dupla jubileum alkalmából pénteken különleges koncerttel várják az érdeklődőket.

A kezdetekben, 1953-ban még a Vasvári Általános Iskola adott otthont a gimnáziumi képzésnek, a jelenlegi épületet tíz évvel később vehették birtokba az iskola tanulói. A gimnázium 1992-ben vette fel Széchenyi István nevét, amikor egy új szárnnyal bővült az épület.

A Széchenyi kórusa a régi tagokkal közösen lép fel

Különleges programokkal készültek az iskola 65., valamint a kórus 50. évfordulójára: olyan koncertet szerveznek, amelyen az énekkar jelenlegi és egykori tagjai közös koncertet adnak, mégpedig a budapesti Parofónia zenekar kíséretével. Az eseményt október 26-án 17 órától rendezik az iskolában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.