2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Kiakadtak a rajongók Bublé visszavonulása miatt

Értetlenül állnak a rajongók Michael Bublé bejelentésén, aki a Daily Mail Weekendnek adott utolsó interjújában jelentette be visszavonulását.

„Nincs többé gyomrom ehhez az egészhez. Ez az utolsó interjúm. Visszavonulok” – mondta az énekes, aki már a novemberben debütáló új albumával sem tervez turnézni. A Bublé-fanok teljesen kiborultak és nem akarják elfogadni az énekes döntését. Csoportokat hoztak létre, és folyamatosan levelekkel bombázzák a sztárt, abban bízva, hogy meggondolja magát. Bublé ötéves kisfia, Noah az elmúlt két évben rákkal küzdött, és szerencsére meggyógyult, de az énekest annyira sokkolták a történtek, hogy a családja miatt a visszavonulás mellett döntött.

„Ilyenkor csak meg akarsz halni. Nem is tudom, hogy tudtam levegőt venni” – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.