EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Kiakadtak a rajongók Bublé visszavonulása miatt

Értetlenül állnak a rajongók Michael Bublé bejelentésén, aki a Daily Mail Weekendnek adott utolsó interjújában jelentette be visszavonulását.

„Nincs többé gyomrom ehhez az egészhez. Ez az utolsó interjúm. Visszavonulok” – mondta az énekes, aki már a novemberben debütáló új albumával sem tervez turnézni. A Bublé-fanok teljesen kiborultak és nem akarják elfogadni az énekes döntését. Csoportokat hoztak létre, és folyamatosan levelekkel bombázzák a sztárt, abban bízva, hogy meggondolja magát. Bublé ötéves kisfia, Noah az elmúlt két évben rákkal küzdött, és szerencsére meggyógyult, de az énekest annyira sokkolták a történtek, hogy a családja miatt a visszavonulás mellett döntött.

„Ilyenkor csak meg akarsz halni. Nem is tudom, hogy tudtam levegőt venni” – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.