2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Belföld

Kiderült! Megvan a villamoson megszúrt nő vizsgálatainak eredményei

Borzalmas napokon van túl Anita, akit szeptember 10-én egy akkor ismeretlen férfi megszúrt egy tűvel.

Mint arról beszámoltunk a Kacsóh Pongrác úti megállónál felszálló zavart férfi injekciós tűvel combon szúrt egy négygyermekes anyát.


– Egy fiatal férfi szállt fel, fura állapotban. Nem lepődtem meg, hiszen ezen a vonalon túlélésre játszunk, tele van drogossal. Éreztem egy tompa ütést és egy szúrást, azonban akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, fel sem fogtam, mi történt, de amikor utánafordultam, megláttam, hogy a kezében egy fecskendő van. A végállomáson leszálltam és egy közeli egészségügyi intézmény mosdójában megnéztem a combom, amelyen látszott a tűszúrás nyoma – mesélte akkor a Lokálnak Anita.

Majd két héttel később a rendőrség elfogta a támadót.

A XV. kerületi rendőrkapitányság járőrei a 29 éves budapesti S. Kálmánt 2018. szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a budapesti polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írta honlapján a rendőrség.

Közben Anita attól rettegett, hogy elkaphatott valamilyen fertőzést a is. Most elkészültek az eredmények, amikről az anyuka boldogan számolt be a közösségi oldalán.

„Köszönöm mindenkinek a kedvességet, mai eredmény negatív!!!!” – osztotta meg a hírt Anita.

Kapcsolódó Cikkek

 • Palkovics László: A kormány segítené a családi vállalatok utódlását

  Palkovics László: A kormány segítené a családi vállalatok utódlását

  A kormány segítséget kíván nyújtani azoknak a nyugdíjkorhatárhoz közeledő vállalkozóknak, akik nem tudják cégeiket családi körben tartani, ezért lehetővé tenné, hogy a cég magyar menedzsmentje vagy egy magyar tulajdonú alapítvány gyakorolja a tulajdonosi jogokat – nyilatkozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Mediaworks megyei napilapjainak adott interjúban.

 • A magyarok szerint a Jobbik rasszista és antiszemita párt

  A magyarok szerint a Jobbik rasszista és antiszemita párt

  A magyarok 43 százaléka szerint a Jobbik a leginkább rasszista, 33 százaléka szerint a leginkább antiszemita és 28 százaléka szerint a legradikálisabb párt Magyarországon – közölte közvélemény-kutatása alapján a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-vel.

 • EP-választás: Hackertámadásokra figyelmeztet a Microsoft

  EP-választás: Hackertámadásokra figyelmeztet a Microsoft

  Több, a demokráciával foglalkozó szervezetet ért hackertámadás a tavalyi év utolsó hónapjaiban, ezért a Microsoft 12 európai országban elérhetővé teszi AccountGuard nevű kiberbiztonsági szolgáltatását az európai parlamenti választások előtt – tudatta szerdán a vállalat ügyfélbiztonsági és -bizalmi alelnöke, Tom Burt.

 • Idén is lehet jelentkezni az ápolói ösztöndíjra

  Idén is lehet jelentkezni az ápolói ösztöndíjra

  Jövő hét keddtől jelentkezhetnek az iskolarendszerű egészségügyi szakképzést nyújtó középfokú intézmények nappali tagozatos tanulói az ápolói ösztöndíjra, amelynek összege havi negyvenezer forint – közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az MTI-vel.