2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Belföld

Kiderült! Megvan a villamoson megszúrt nő vizsgálatainak eredményei

Borzalmas napokon van túl Anita, akit szeptember 10-én egy akkor ismeretlen férfi megszúrt egy tűvel.

Mint arról beszámoltunk a Kacsóh Pongrác úti megállónál felszálló zavart férfi injekciós tűvel combon szúrt egy négygyermekes anyát.


– Egy fiatal férfi szállt fel, fura állapotban. Nem lepődtem meg, hiszen ezen a vonalon túlélésre játszunk, tele van drogossal. Éreztem egy tompa ütést és egy szúrást, azonban akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, fel sem fogtam, mi történt, de amikor utánafordultam, megláttam, hogy a kezében egy fecskendő van. A végállomáson leszálltam és egy közeli egészségügyi intézmény mosdójában megnéztem a combom, amelyen látszott a tűszúrás nyoma – mesélte akkor a Lokálnak Anita.

Majd két héttel később a rendőrség elfogta a támadót.

A XV. kerületi rendőrkapitányság járőrei a 29 éves budapesti S. Kálmánt 2018. szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a budapesti polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írta honlapján a rendőrség.

Közben Anita attól rettegett, hogy elkaphatott valamilyen fertőzést a is. Most elkészültek az eredmények, amikről az anyuka boldogan számolt be a közösségi oldalán.

„Köszönöm mindenkinek a kedvességet, mai eredmény negatív!!!!” – osztotta meg a hírt Anita.

Kapcsolódó Cikkek