EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Kikészült ikreitől Clooney

George Clooney teljesen kikészült egyéves ikreitől. „Naponta négyszer fakadok sírva, annyira fáradt vagyok. Egyáltalán nem készültem fel arra, hogy mi vár rám” – mondta a színész, aki hét dadust szeretne felvenni, hogy minden otthonukban szakértő segítségük legyen a gyermekeik mellett. Clooney már meg is hirdette az állást, és évente 70 ezer dollárt (20 millió forint) fizetne fejenként ikrei felügyeletéért.

Profimedia, ADMedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.