2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Király Viktor: Anita egyben a legjobb barátom is

Király Viktor és gyönyörű barátnője, Anita már több mint egy éve alkotnak egy párt. Az énekes szerint tökéletes köztük az összhang, amiről a TV2 nézői a ma debütáló Sztárok és párok című műsorában is meggyőződhetnek. Anita a Lokálnak elárulta: kezdetben nem volt könnyű megszoknia a médiát, de úgy érzi, mára Viktor női rajongói is elfogadták.

– Mivel Viktor rajongótáborának kilencven százaléka nő, eleinte természetesen kaptam néhány bántást, nem mindenkinek sikerült megértenie, hogy Viktorral összetartozunk, és boldogok vagyunk. Azután idővel a rosszindulatú üzenetek száma csökkent, és azt hiszem, hogy mostanra a közönség már engem is kifejezetten megszeretett – kezdte lapunknak Anita, akiben Viktor az őszinteséget becsüli a leginkább.


– Anitában azt szeretem, hogy nem visel álarcot, mindig magát adja, és sokszor bizony kíméletlenül őszinte. Szakmai kérdéseben is számíthatok rá, ő egyben az egyik legjobb barátom is – tette hozzá Viktor, aki szerint párjával kívül-belül hasonlítanak. A szerelemesek pedig ezen logikát követve igyekeztek minél tovább eljutni a TV2 ma induló Sztárok és párok című műsorában, ahol ismert embereknek kell megtippelniük, hogy a stúdióban lévő 20 civil szereplő közül ki az a 12, akik párt alkotnak.

– Azt mondják, hogy egy igazán harmonikus kapcsolatban a pár egy idő után idomul egymáshoz, vagyis kívül és belül is megvan köztük az összhang. A műsorban is igyekeztünk ennek alapján mérlegelni és minél tovább eljutni. Anitával megbeszéltük, hogy nyerjünk bármennyi pénzt, annak egy részét mindenképpen jótékony célra fordítjuk. Ha pedig a nyereményből esetleg még egy utazásra is futná, az már csak a hab lenne a tortán, nagy álmunk, hogy eljussunk Kubába – árulta el Viktor. Hogy a szerelmeseknek végül mennyi pénzt sikerült összegyűjteniük, az kiderül a ma esti Sztárok és párokból a TV2-n.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.