EUR: 360,33 Ft
CHF: 340,20 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Király Viktor: Anita egyben a legjobb barátom is

Király Viktor és gyönyörű barátnője, Anita már több mint egy éve alkotnak egy párt. Az énekes szerint tökéletes köztük az összhang, amiről a TV2 nézői a ma debütáló Sztárok és párok című műsorában is meggyőződhetnek. Anita a Lokálnak elárulta: kezdetben nem volt könnyű megszoknia a médiát, de úgy érzi, mára Viktor női rajongói is elfogadták.

– Mivel Viktor rajongótáborának kilencven százaléka nő, eleinte természetesen kaptam néhány bántást, nem mindenkinek sikerült megértenie, hogy Viktorral összetartozunk, és boldogok vagyunk. Azután idővel a rosszindulatú üzenetek száma csökkent, és azt hiszem, hogy mostanra a közönség már engem is kifejezetten megszeretett – kezdte lapunknak Anita, akiben Viktor az őszinteséget becsüli a leginkább.


– Anitában azt szeretem, hogy nem visel álarcot, mindig magát adja, és sokszor bizony kíméletlenül őszinte. Szakmai kérdéseben is számíthatok rá, ő egyben az egyik legjobb barátom is – tette hozzá Viktor, aki szerint párjával kívül-belül hasonlítanak. A szerelemesek pedig ezen logikát követve igyekeztek minél tovább eljutni a TV2 ma induló Sztárok és párok című műsorában, ahol ismert embereknek kell megtippelniük, hogy a stúdióban lévő 20 civil szereplő közül ki az a 12, akik párt alkotnak.

– Azt mondják, hogy egy igazán harmonikus kapcsolatban a pár egy idő után idomul egymáshoz, vagyis kívül és belül is megvan köztük az összhang. A műsorban is igyekeztünk ennek alapján mérlegelni és minél tovább eljutni. Anitával megbeszéltük, hogy nyerjünk bármennyi pénzt, annak egy részét mindenképpen jótékony célra fordítjuk. Ha pedig a nyereményből esetleg még egy utazásra is futná, az már csak a hab lenne a tortán, nagy álmunk, hogy eljussunk Kubába – árulta el Viktor. Hogy a szerelmeseknek végül mennyi pénzt sikerült összegyűjteniük, az kiderül a ma esti Sztárok és párokból a TV2-n.


Kapcsolódó Cikkek