EUR: 321,92 Ft
CHF: 283,04 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Sopron

Kiss Noró kiszállt

Tizenkét év után távozik a népszerű Passion Projectből az egyik alapító tag, Kiss Noró. Az énekes egy búcsúbulin állt utoljára színpadra a formációval, de a Passion-kapu nyitva marad.

Kiss Noró mindene volt a Passion, de új utakon folytatja
Fotó: KN

– Miért döntöttél úgy, hogy elbúcsúzol a bandádtól?
– Bitang nehéz döntés volt, amin egy éve rágtam magam. A magánéletemben és a zenei pályámon is sok olyan dolog történt, hogy kedvenc zenekarom ügyeit nem nagyon tudtam intézni. Sok mindent nem tudtunk összeegyeztetni, így az volt a „legjózanabb” döntés, hogy ne a csapat szűnjön meg. Tehát a Passion Project-kapu nyitva marad, csak én távozom… Frissülök…
– Hogy fogadták döntésedet a tagok?
– Érdekes, de nem nagyon beszélünk erről. Elfogadták, nem haragban köszöntünk el egymástól.
– Mi lesz a zenekarral?
– Ez még nyitott kérdés. Maradt alapító tag, tehát akár folytatódhat.
– Mire gondolsz vissza a legszívesebben a „pessönös” korszakodból?
– Igazi élménydömping volt ez a 12 év. Egy hobbi „garázsfeldolgozás-zenekarból” folyamatosan figyelemmel kísért banda lettünk, és egy városi „társasági eseménnyé” nőttük ki magunkat! Nagyon hűséges, lelkes és népes rajongótáborunk van, és mindig telt házas bulikat tartottunk. Az idáig vezető út varázslatos volt. Minden pillanatát élveztem.
– Hogyan folytatódik a karriered?
– Nem panaszkodhatom, hiszen sok feladatom van. A napokban megalakult egy formáció, amit már régóta terveztünk, ez a SopronMusicalBand. Emellett idén négy nagy színházi zenés előadásban is szerepelhettem, szóval nem unatkozom. Emellett saját számokban gondolkodom, és a Passion-repertoár dalaitól sem szeretnék elszakadni.


A Passion Project mindig telt házas bulit adott Kiss Noróval
Fotó: KN

Méltán népszerű banda a Passion Project
Fotó: KN

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.