EUR: 322,52 Ft
CHF: 282,86 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Külföld

Ló rontott a kocsmába – Videó!

Békésen iszogattak egy francia kocsma vendégei, amikor egyszer csak berontott egy ló. A vendégek a patás láttán azonnal szétszéledtek, ugyanis az állat a hátsó lábaival rugdosva tepert végig a csehón, majd amilyen hévvel érkezett, olyan lendülettel távozott is.

Gazdája elmondása szerint a ló a futtatón ledobta a hátáról, és azonnal a város felé vette az irányt, így tévedhetett az ivóba. A megrémült pacit később befogták, ámokfutásának néhány összezúzott asztal és szék viselte a nyomát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az EP felső árat szabott az unión belüli hívásoknak

    Az EP felső árat szabott az unión belüli hívásoknak

    Az Európai Parlament (EP) jóváhagyta az unión belüli hívások árának korlátozását célzó új távközlési szabályokat, amely rendelkezik a szupergyors 5G hálózatok kiépítéséről és a vészhelyzeti figyelmeztetőrendszer létrehozásáról is – közölte az uniós parlament szerdán.

  • A székelyföldiek szerint az egyedüli járható út az autonómia

    A székelyföldiek szerint az egyedüli járható út az autonómia

    Székelyföld számára az egyedüli járható út az autonómia, ez a felismerés hozta létre száz évvel ezelőtt a Székely Nemzeti Tanácsot (SZNT) – mutattak rá szerdán kiadott közös közleményükben a székelyföldi megyék, valamint Románia két magyar többségű megyeszékhelyének választott vezetői.