EUR: 344,35 Ft
CHF: 320,34 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb Győr

Kölyökkutyáját késelte meg egy férfi

A győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint október 16-án kora este rábapatonai házának udvarán egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel a mellkas feletti részén megszúrta saját kutyáját egy helybéli férfi.

Ezzel a késsel szúrta meg saját kölyökkutyáját a férfi…
Fotó: police.hu

A rendőrségi intézkedést követően az ebet súlyos sérülésekkel szállították a Szabadhegyi Klinikára, ahol meg is műtötték. Csodával határos módon a kutya életben maradt, s azóta már a Győri Állatmenhelyen lábadozik.

A sérült kutya életét szerencsére sikerült megmenteni
Fotó: police.hu

A bántalmazó 45 éves rábapatonai lakost a rendőrök elfogták, és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.