EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Győr

Kölyökkutyáját késelte meg egy férfi

A győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint október 16-án kora este rábapatonai házának udvarán egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel a mellkas feletti részén megszúrta saját kutyáját egy helybéli férfi.

Ezzel a késsel szúrta meg saját kölyökkutyáját a férfi…
Fotó: police.hu

A rendőrségi intézkedést követően az ebet súlyos sérülésekkel szállították a Szabadhegyi Klinikára, ahol meg is műtötték. Csodával határos módon a kutya életben maradt, s azóta már a Győri Állatmenhelyen lábadozik.

A sérült kutya életét szerencsére sikerült megmenteni
Fotó: police.hu

A bántalmazó 45 éves rábapatonai lakost a rendőrök elfogták, és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.