EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb XVI.kerület

Komposztálás idén is!

A szükséges eszközöket az önkormányzat biztosítja (Fotó. illusztráció)

Idén a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság négymillió forintot különített el komposztálóeszközök beszerzésére.

A komposztálókat kerületi lakosok igényelhetik, jelentkezőnként egy műanyag bevonatos lombkomposztáló rácsot és egy 400 literes, zárt műanyag komposztálóládát biztosít az önkormányzat. A jelentkezés folyamatos, a következő osztás ősszel várható. Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal lehet, amelyet a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján lehet leadni, vagy e-mailben a [email protected] címre kell elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.