2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XVI.kerület

Komposztálás idén is!

A szükséges eszközöket az önkormányzat biztosítja (Fotó. illusztráció)

Idén a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság négymillió forintot különített el komposztálóeszközök beszerzésére.

A komposztálókat kerületi lakosok igényelhetik, jelentkezőnként egy műanyag bevonatos lombkomposztáló rácsot és egy 400 literes, zárt műanyag komposztálóládát biztosít az önkormányzat. A jelentkezés folyamatos, a következő osztás ősszel várható. Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal lehet, amelyet a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján lehet leadni, vagy e-mailben a [email protected] címre kell elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.