EUR: 332,67 Ft
CHF: 301,92 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb XXII.kerület

Köszönjük, Rita!

Budafok-Tétényért emlékéremmel köszönte meg az önkormányzat Kolláthné Hollóssy Rita, a Budatétényi Polgári Kör idén leköszönt elnöke a helyi közösségért végzett, hagyományteremtő és értékmegőrző munkáját.

Rita asszony 18 esztendőn át dolgozott Budatétény civiljeinek, valamint az itteni egyházközség tagjainak szolgálatában, hogy kulturális, közösségépítő összejöveteleivel találkozási lehetőséget, az összetartozás élményét biztosítsa az itt élő időseknek és fiataloknak. A Budatétényi Polgári Kör örökös és tiszteletbeli elnöke a Lokál Extrának elmondta, hogy nagy örömmel végezte munkáját, és továbbra is mindenben számíthat rá mind a helyi közösség, mind az új elnökség. Így volt ez az idei Szent Mihály Napok rendezvénysorozat esetében is, amelyet Rita asszony honosított meg 15 évvel ezelőtt, és még az idei programok egy részét is ő szervezte, de már a vezetők bonyolították le.


Kolláthné Hollóssy Rita, a Budatétényi Polgári Kör örökös és tiszteletbeli elnöke

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.

 • Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Nyíregyházán, az evangélikus templomban emlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 170. évfordulóján. Több száz középiskolás diák, állami és egyházi vezetők, civil emberek gyűltek össze, hogy tisztelegjenek a kegyetlen ősz áldozatai előtt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.