2018. november 20., kedd
Jolán

Egyéb XXII.kerület

Köszönjük, Rita!

Budafok-Tétényért emlékéremmel köszönte meg az önkormányzat Kolláthné Hollóssy Rita, a Budatétényi Polgári Kör idén leköszönt elnöke a helyi közösségért végzett, hagyományteremtő és értékmegőrző munkáját.

Rita asszony 18 esztendőn át dolgozott Budatétény civiljeinek, valamint az itteni egyházközség tagjainak szolgálatában, hogy kulturális, közösségépítő összejöveteleivel találkozási lehetőséget, az összetartozás élményét biztosítsa az itt élő időseknek és fiataloknak. A Budatétényi Polgári Kör örökös és tiszteletbeli elnöke a Lokál Extrának elmondta, hogy nagy örömmel végezte munkáját, és továbbra is mindenben számíthat rá mind a helyi közösség, mind az új elnökség. Így volt ez az idei Szent Mihály Napok rendezvénysorozat esetében is, amelyet Rita asszony honosított meg 15 évvel ezelőtt, és még az idei programok egy részét is ő szervezte, de már a vezetők bonyolították le.


Kolláthné Hollóssy Rita, a Budatétényi Polgári Kör örökös és tiszteletbeli elnöke

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.