2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Eger

Kovács Kati, az Egri Csillag

Az egri önkormányzat és az Eger Sikeréért Egyesület létrehozta az Egri Csillagok Sétányát, hogy így tisztelegjenek azok előtt, akik munkásságukkal, életművükkel hozzájárultak a város fejlődéséhez és hírnevének erősítéséhez. Az átadón elhangzott, hogy az egyesület vezetése és a közgyűlés négy kategóriában – művészet, tudomány, sport és „Egerért” – avat majd díszkövet az évek során. Elsőként a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő Kovács Katinak bronzba öntött kéznyomatát adták át az egri Érsek utcában kialakított sétányon. Képünkön Habis László polgármester, Kovács Kati – aki nem mellesleg Eger díszpolgára –, Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott és Honfi Gábor, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.