EUR: 320,69 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. április 24., szerda
György

Egyéb Szombathely

Közösségi sütés-főzés

Steffel Csaba szakács, az Őrülten Jó Ételek blog (orultenjoetelek.blogspot.com) szerzője volt az Agora – Művelődési és Sportház látványkonyhájának első vendége. Csirkemellből, sonkából és borsóból készültek ínycsiklandó fogások, de ezúttal a résztvevők is segíthettek a sütés-főzésben. A #HasTag névre keresztelt sorozat november 20-án folytatódik, akkor Papp-Felber Anita, a gazt-evő.blog.hu szerzője és Kalmár Dóri szakács, a Konyhafőnök című műsor korábbi szereplője csilis ketchupot és báránycombot készít, december 11-én pedig Zsampach Lilla mindenmentes téli menüt ajánl.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.