EUR: 317,69 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szombathely

Közösségi sütés-főzés

Steffel Csaba szakács, az Őrülten Jó Ételek blog (orultenjoetelek.blogspot.com) szerzője volt az Agora – Művelődési és Sportház látványkonyhájának első vendége. Csirkemellből, sonkából és borsóból készültek ínycsiklandó fogások, de ezúttal a résztvevők is segíthettek a sütés-főzésben. A #HasTag névre keresztelt sorozat november 20-án folytatódik, akkor Papp-Felber Anita, a gazt-evő.blog.hu szerzője és Kalmár Dóri szakács, a Konyhafőnök című műsor korábbi szereplője csilis ketchupot és báránycombot készít, december 11-én pedig Zsampach Lilla mindenmentes téli menüt ajánl.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.