EUR: 321,56 Ft
CHF: 281,55 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Le akarta rúgni a Limp Bizkit énekesét – Videó!

A New Jersey-beli Camdenben megrendezett Rock Allegiance fesztiválon éppen a Limp Bizkit zúzott, amikor szinte a semmiből megjelent egy fickó a színpadon és páros lábbal a közönség közé akarta rúgni a banda frontemberét, Fred Durstöt.

A mozdulat azonban annyira bénára sikerült, hogy a férfi lábai éppen csak megközelítették az énekest, és a földre zuhant. A biztonsági őrök a támadás láttán azonnal ártalmatlanná tették, majd néhány saller kíséretében elvezették. Később kiderült, hogy egy amerikai rapper volt rugdosódó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.