EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Eger

Lehetőség és felelősség

Bárány Attila, az Egri Vízilabda klub ügyvezető elnöke október 1-jei hatállyal lemondott tisztségéről. Utódja Szécsi Zoltán lett, aki úgy fogalmazott: a feladat lehetőség és egyben felelősség is.

Bárány Attilát hét évvel ezelőtt választotta elnökének a klub közgyűlése. Most elbúcsúzott, ugyanis október 1-jei hatállyal lemondott tisztségéről, ezt a napokban megtartott rendkívüli elnökségi ülésen jelentette be. Utódját az Egri Vízilabda Klub szeptember 26-ára összehívott tisztújító közgyűlésén választották meg, Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, kapus személyében.


Az elnökség tagjai

 • Biros Péter, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás, a ZF-Eger női csapatának vezetőedzője
 • Bóday Pál, médiaszakember
 • Dr. Halmos R. Péter, ügyvéd, egykori  vízilabdázó, korábban az EVK elnöke
 • Ifj. Herman István, vállalkozó
 • Hervai Zsolt vállalkozó, az Agria Drink Kft. ügyvezetője
 • Holbok Sándor, egykori vízilabdás, vállalkozó, üzletember, a Heves Megyei Vízmű és Eger Termál Kft. felügyelőbizottsági tagja
 • Dr. Turcsányi Dániel jogász, az EVAT Zrt. igazgatóhelyettese, Eger Megyei Jogú Város gazdasági társaságokért és fejlesztésekért felelős alpolgármestere
 • Juhász Péter, borász, a Juhásztestvérek Borászat tulajdonosa
 • Kalanovics Attila, a Mauri Utazási Iroda Kft. ügyvezetője
 • Kis Szabó Ervin, médiaszakember
 • Lugosi Dénes, az Eger Termál Kft. igazgatója

– Lehetőség és egyben felelősség is, átérzem a feladat komolyságát – nyilatkozta a Lokál Extrának Szécsi Zoltán, akit a közgyűlés egyöntetűen támogat vállalásában. – Úgy gondolom, nagyon ütős elnökség jött össze, bízom benne, hogy egy még felfelé ívelőbb pályát tud majd rajzolni az egri vízilabda – teszi hozzá az új elnök, akinek máris két taopályázattal kell foglalkoznia. – Az egyiket már elbírálták, a másik elbírálás alatt van. Ezek elég komoly összegeket fednek le, ha mindet össze tudjuk szedni, akkor egy tényleg jó sportfejlesztési programot hajthatunk végre.

Szécsi Zoltán a Műegyetemen diplomázott műszaki menedzserként, ugyanitt MBA diplomát szerzett humán menedzsment és pénzügyi gazdasági szakirányon. Tapasztalatokban is bővelkedik, hiszen nem egy vállalkozást épített már fel, így a feladatra felkészültnek érzi magát. Az új elnökségre is számíthat, az egri vízilabda klub honlapján közzétett közlemény szerint ugyanis tagjai mindenben segítik majd a munkáját.


A közeljövőben csatlakozik az elnökséghez dr. Bényi Szabolcs, a MOB gazdasági bizottságának tagja, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke is, akit ezen a közgyűlésen technikai okokból nem lehetett megválasztani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.