2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Lerántotta a leplet Volner a Jobbik Soros-kapcsolatairól

A napokban a Jobbik frakcióból kizárt Volner János hatalmas port kavart a Facebook oldalán  Sneider Tamásnak címzett üzenetével. Az alelnök, Volner leleplező hadjárata azonban még nem ért véget, ugyanis most ismét gorcső alá vette a párt képviselőit, és beszámolt azok Soroshoz köthető kapcsolatairól is.

– Sneider Tamás csupán betölti az elnöki funkciót – írja Facebook oldalán Volner.


– Gyöngyösi Márton szövögeti legmagasabb szinten a Soros-féle kapcsolati hálót. Az elnökségi üléseken rendre kerülik Soros nevének kimondását, csupán “civil szervezeteket” emlegetnek, miközben mindenki tudja a nevek alapján, kikre gondolnak – írja az alelnök.

Bana Tibort, az elnökség kávéfőző kislányaként emlegeti Volner. Akinek szerinte egyetlen szerepe van a vezető testületen belül: Sneider Tamás életének komfortossá tétele.


– Balczó Zoltán az EP-képviselői keretéből finanszírozta meg azt a bizonyos brüsszeli konferenciát, amelyen egyszerre három Soros Györgyhöz kötődő ember is részt vett. Az Európai Parlament színterén jelenleg Balczó a felelős a hasonló kapcsolatok napi szinten történő kezeléséért – olvasható a jobbikos  oldalán.

– Staudt Gábor viszi az amerikai vonalat. A rendelkezésére bocsátott kapcsolati háló erősségének és jelentős befolyásának bizonyítékát maga tette ki a Facebook-oldalára: a képviselő személyesen is részt vehetett Donald Trump zártkörű, elnöki beiktatási fogadásán, ami nehezen képzelhető el egy sima bejelentkezéssel – számolt be Volner.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Magyarország számít a ciprusi gázra

    Magyarország számít a ciprusi gázra

    Magyarország folyamatosan keresi az alternatív lehetőségeket energiabiztonságának növelésére, beszerzési forrásainak diverzifikálására, ezért reális alternatívaként tekint az Afrodité mezőből kitermelendő ciprusi gázra, és a két ország ezzel összefüggésben most kétoldalú energetikai megállapodást kötött – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a nicosiai magyar konzulátust felavató beszédében.