EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Lili: Többször összevert az afgán exem

Néhány hete Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert. Ezért szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

Lili nemrég áttért a muszlim hitre, csadort is szokott viselni

– Mindent tudok az afgánokról, nem érdeklik őket, hogy házasok, nem érdekli őket semmi. Ha egy nő nem engedelmeskedik, akkor egyszerűen megverik, ahogy velem is tette az exem. Szétverte az arcomat, és volt, hogy a bordámat is megrugdosta – kezdte lapunknak Lili, akinek kérésére megváltoztattuk a nevét, és a képen sem felismerhető. A fiatal magyar lány fél, hogy bosszút állnak rajta, mert őszintén elmesélte a történetét.


– Ha megtudnák, ki vagyok, elkezdődne az igazi embervadászat. Nagyon bosszúállóak, ha úgy érzik, hogy belegázoltak a becsületükbe, akkor családról családra mennek, és először megkeresik, aki számodra a legfontosabb, megölik őt, majd utána jössz te. Nem félnek semmitől… – mesélte a Lokál munkatársának Lili, aki nem tagadja, hogy kettős érzései vannak: évek óta jól ismeri a magyarországi afgán közösséget, sokakkal jó kapcsolatot ápol, de pontosan tudja, hogy milyenek az afgán és arab férfiak.

A magyar lány nemrég áttért a muszlim hitre, mostani párja is afgán, de ahogy Lili fogalmaz, jelenlegi kedvesét össze sem lehet hasonlítani az exével.


– Ahogy a fotómon is látszik, csadort is szoktam viselni, ezzel szerintem nincs semmi baj. Azért mesélek, mert szeretném, ha a fiatal lányok nem dőlnének be a szép szavaknak. Az arab férfiak ugyanis az elején a csillagokat is lehozzák, mindent megígérnek, de valójában elképesztően kegyetlenek tudnak lenni. Engem többször is összevert az exem, egyik alkalommal félelemből a szexet is engedtem neki, utána úgy éreztem magam mintha megerőszakoltak volna. Pedig a kapcsolatunk olyan jól indult, de egy idő után teljesen kifordult magából. Afgánokhoz költöztünk, az egyik alkalommal egyszerűen nem akartam otthon maradni. Akkor kaptam az első verést, amit aztán több követett. A mostani párom bújtatott később, de az exem többször megtalált. Tavaly decemberben eljött a munkahelyemre, az első pofonnál a gyűrűje beszakította az arcomat. Nagyon vérezett a szám. Egy másik alkalommal három napig nem engedett ki a lakásból, elővette az övét, hogy „Na, akkor mesélj!”. Olyan dolgokat mondtam, amiket hallani akart, mert féltettem az életemet. Elhordott minden k*rvának, hogy én megcsaltam őt. Sőt olyanokat is mondott, hogy embercsempész vagyok. Amikor szerintem pont ő csinált ilyesmit. Egyik alkalommal 40-50 ezer forintot kért tőlem bécsi vonatjegyre, és egyéb dolgok is utaltak arra, hogy egyáltalán nem tisztességes. A verések után orvosnál is voltam, de nem mentem el a rendőrségre, mert lebeszéltek róla, amit ma már nagyon bánok. Folyamatosan félek attól, hogy felbukkan. Szóval szeretném, ha legalább az én példámból tanulnának a fiatal lányok és nem hinnének a szép szavaknak… szeretnék segíteni.

Lili a látleletet is megmutatta

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.