EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Külföld

Lövöldözés! Saját anyjával végzett a fiú

Lövöldözés volt pénteken Németország nyugati részén, egy Mannheimhez közeli településen, két ember meghalt, két rendőr megsebesült.

A Rajna-vidék-Pfalz tartományi rendőrség közleménye szerint Kirchheim an der Weinstrasse községben egy lakásban


egy 25 éves férfi kábítószer hatása alatt keletkezett pszichotikus rohamában egy ollóval rátámadt 56 éves édesanyjára, aki riasztotta a rendőrséget.

A férfi rárontott a lakáshoz érkező két rendőrre is, akik lőfegyverrel hárították el a támadást. A férfit eltalálták, a helyszínen életét veszítette. Édesanyja az ollóval ejtett sebesülésekbe halt bele. Mindketten német állampolgárok.

Az 56 éves rendőr és a 31 éves rendőrnő súlyosan megsebesült a támadásban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Brutális hőség tombol Nyugat-Ausztráliában

    Brutális hőség tombol Nyugat-Ausztráliában

    Nyugat-Ausztráliában már a harmadik napja negyven Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik, miközben a térség legnépesebb települése és fővárosa, Perth környékén tovább terjednek a bozóttüzek – közölték vasárnap a hatóságok.

  • Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

    Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

    A vasúti és a városi tömegközlekedést Franciaországban kilencedik napja lebénító sztrájk akár karácsonyig is folytatódhat a szakszervezetek pénteki tájékoztatása szerint, annak ellenére, hogy a kormány jövő hétre ismét párbeszédre hívta a nyugdíjreform ellen tiltakozó csoportokat.