2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Luxusért hisztizett Norbi

A legbátrabb párosban elszabadultak az indulatok: Schobert Norbi férfiatlannak tartotta Szabó Ádámot, mert felgyújtotta a párját. A rajongók egy része viszont Norbit tartja hisztisnek, mert nem felelt meg neki a szoba, ahová költözniük kellett.

Norbi és Réka Fotó: TV2

A TV2 új műsorában hét sztárpár küzd tízmillió forintért és azért, hogy elnyerje a legbátrabb páros címét. Az indulatok azonban már az első adásban elszabadultak. Az egyik feladatnál a pároknak fel kellett gyújtani egymást, egyetlen kivétellel mindig a férfiak vállalták, hogy lángolva végrehajtják a feladatot. Szabó Ádám zenész azonban hagyta, hogy párja, Tóth Andi csinálja, amitől Norbi teljesen kiborult.
– A föld alá süllyedtem volna, ha az a pasi vagyok, aki felgyújtja a feleségét (…) Szerintem Ádám nagyon férfiatlan húzást csinált, még hogyha a párja is kérte erre – mondta Norbi, aki nem végzett jó helyen, ezért feleségével, Rékával az egyik legrosszabb szobát kapták. Ahogy a fitneszguru meglátta a toronyszobát, azonnal levette a mikroportot és haza akart menni.
„Megszoktam egy olyan életformát, hogy ötcsillagos elszállásolás mellé jár a hideg pezsgő, kemény franciaágy, légkondi és a fitneszterem” – mondta, majd arról is beszélt, hogy húszéves korában nyomorgott. A helyzetet Németh Kristóf és Zita szerette volna megoldani és felajánlották a szobájukat, amit Rubint Réka nem hagyott.


„Ezt megérdemelték. Ez az ő szobájuk, Norbi. Ez olyan, mint amikor az önző gyerek a homokozóban elveszi a másiknak a formáját. Én itt nem tudok nyugodtan aludni” – tette hozzá a fitneszlady és megnyugtatta a férjét.
Schobert Norbit a követői sem kímélték, és kapott hideget-meleget:
„Sportembernek tartod magad, és a legnagyobb hisztigép vagy, szánalmas.” „Én csak annyit mondok, le a kalappal Réka (és a türelme) előtt.” „Az agyára ment a luxus, amibe él. Ő dolgozott meg érte, én ezt tisztelem is, de ne legyen már ilyen nagyképű. Rékának minden tisztelet, hogy így tudja kezelni, Norbi a negyedik gyereke.” „Egy nagy bunkó. Csalódás. A Réka klassz csaj”  – írták, de többen meg is védték Norbit.
A nézőknek mindenesetre bejön a műsor, A TV2 keddi legnézettebb műsora a kereskedelmi célcsoportban A legbátrabb páros bemutatkozó adása lett, 14,4 százalékos közönségaránnyal, míg a teljes lakosságban a Tények volt a csatorna első számú műsora.

Andi és Ádám Fotó: TV2

Andi és Ádám Fotó: TV2

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.