EUR: 354,51 Ft
CHF: 335,87 Ft
2020. április 09., csütörtök
Erhard

Extra

Luxusért hisztizett Norbi

A legbátrabb párosban elszabadultak az indulatok: Schobert Norbi férfiatlannak tartotta Szabó Ádámot, mert felgyújtotta a párját. A rajongók egy része viszont Norbit tartja hisztisnek, mert nem felelt meg neki a szoba, ahová költözniük kellett.

Norbi és Réka Fotó: TV2

A TV2 új műsorában hét sztárpár küzd tízmillió forintért és azért, hogy elnyerje a legbátrabb páros címét. Az indulatok azonban már az első adásban elszabadultak. Az egyik feladatnál a pároknak fel kellett gyújtani egymást, egyetlen kivétellel mindig a férfiak vállalták, hogy lángolva végrehajtják a feladatot. Szabó Ádám zenész azonban hagyta, hogy párja, Tóth Andi csinálja, amitől Norbi teljesen kiborult.
– A föld alá süllyedtem volna, ha az a pasi vagyok, aki felgyújtja a feleségét (…) Szerintem Ádám nagyon férfiatlan húzást csinált, még hogyha a párja is kérte erre – mondta Norbi, aki nem végzett jó helyen, ezért feleségével, Rékával az egyik legrosszabb szobát kapták. Ahogy a fitneszguru meglátta a toronyszobát, azonnal levette a mikroportot és haza akart menni.
„Megszoktam egy olyan életformát, hogy ötcsillagos elszállásolás mellé jár a hideg pezsgő, kemény franciaágy, légkondi és a fitneszterem” – mondta, majd arról is beszélt, hogy húszéves korában nyomorgott. A helyzetet Németh Kristóf és Zita szerette volna megoldani és felajánlották a szobájukat, amit Rubint Réka nem hagyott.


„Ezt megérdemelték. Ez az ő szobájuk, Norbi. Ez olyan, mint amikor az önző gyerek a homokozóban elveszi a másiknak a formáját. Én itt nem tudok nyugodtan aludni” – tette hozzá a fitneszlady és megnyugtatta a férjét.
Schobert Norbit a követői sem kímélték, és kapott hideget-meleget:
„Sportembernek tartod magad, és a legnagyobb hisztigép vagy, szánalmas.” „Én csak annyit mondok, le a kalappal Réka (és a türelme) előtt.” „Az agyára ment a luxus, amibe él. Ő dolgozott meg érte, én ezt tisztelem is, de ne legyen már ilyen nagyképű. Rékának minden tisztelet, hogy így tudja kezelni, Norbi a negyedik gyereke.” „Egy nagy bunkó. Csalódás. A Réka klassz csaj”  – írták, de többen meg is védték Norbit.
A nézőknek mindenesetre bejön a műsor, A TV2 keddi legnézettebb műsora a kereskedelmi célcsoportban A legbátrabb páros bemutatkozó adása lett, 14,4 százalékos közönségaránnyal, míg a teljes lakosságban a Tények volt a csatorna első számú műsora.

Andi és Ádám Fotó: TV2

Andi és Ádám Fotó: TV2

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek