EUR: 358,64 Ft
CHF: 338,96 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Belföld

Magyar gyerekek ragadtak étlen-szomjan a milánói Bergamo reptéren

Információink szerint egy magyar tánccsoport tagjai is ott ragadtak Olaszországban a Bergamo-Orio al Serió-i reptéren, miután a gépük nem szállt fel hétfő délután.

A földön üldögélve várták a gyerekek reggel óta, hogy tájékoztatást kapjanak arról, hazajutnak-e Budapestre – így mesélte egy olvasónk, aki szintén a kint hagyott utasok közt volt – írja a Blikk.


A Lokál információi szerint a tánccsoport tagjai és a többi utas sem kapott semmilyen információt arról, hogy a gépük miért nem száll fel, de más segítséget sem kaptak.

Miután az őket váró szülők értesültek az esetről, itthonról próbáltak meg segíteni a bajba jutott kamaszokon, akik étlen-szomjan várták, hogy haza jöhessenek végre.

Egyelőre nem tudni, hogy a gyerekek haza értek-e már, cikkünket frissítjük.

Kapcsolódó Cikkek

  • Öt fontos tény a kézmosásról

    Öt fontos tény a kézmosásról

    A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni! A koronavírus-járvány megfékezésében és lassításában elengedhetetlen szerepe van.

  • Megszavazták a koronavírus-törvényt

    Megszavazták a koronavírus-törvényt

    Tegnap megszavazta az Országgyűlés azt különleges jogrendet biztosító törvényt, mely a koronavírus-járvány elleni óvintézkedések gyors meghozatalát és fenntartását garantálja. A múltheti szavazáson az ellenzéki pártok megakadályozták, hogy a veszélyhelyzetet soron kívül meghosszabbítsa a kormány.