EUR: 332,75 Ft
CHF: 302,42 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Belföld

Magyar gyerekek ragadtak étlen-szomjan a milánói Bergamo reptéren

Információink szerint egy magyar tánccsoport tagjai is ott ragadtak Olaszországban a Bergamo-Orio al Serió-i reptéren, miután a gépük nem szállt fel hétfő délután.

A földön üldögélve várták a gyerekek reggel óta, hogy tájékoztatást kapjanak arról, hazajutnak-e Budapestre – így mesélte egy olvasónk, aki szintén a kint hagyott utasok közt volt – írja a Blikk.


A Lokál információi szerint a tánccsoport tagjai és a többi utas sem kapott semmilyen információt arról, hogy a gépük miért nem száll fel, de más segítséget sem kaptak.

Miután az őket váró szülők értesültek az esetről, itthonról próbáltak meg segíteni a bajba jutott kamaszokon, akik étlen-szomjan várták, hogy haza jöhessenek végre.

Egyelőre nem tudni, hogy a gyerekek haza értek-e már, cikkünket frissítjük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar siker a tudósok versenyén

  Magyar siker a tudósok versenyén

  Zsigó Miklós, a nyíregyházi Krúdy Gimnázium idén végzett diákja különdíjban részesült a Szófiában megrendezett idei EU Fiatal Tudósok Versenyén, aminek döntőjébe 40 országból 100 projekt érkezett.

 • Mi sül a szénen?

  Mi sül a szénen?

  A város népszerű szeptember eleji programja a Csónakázó-tó mellett megrendezett Faszén Fesztivál, amelyen idén 45 csapat szállt versenybe egymással.

 • Veszélyes a kikötők megnyitása

  Veszélyes a kikötők megnyitása

  Azzal, hogy a baloldali olasz kormány a megalakulása után újra megnyitotta a kikötőket a migránsokat szállító hajók előtt, újabb veszélyt idézett elő nemcsak Olaszország, hanem az egész kontinens szempontjából – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Bakondi György Kossuth rádióban.