EUR: 319,35 Ft
CHF: 282,07 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Magyarország rendezi a kopogós pingpong Európa-bajnokságot

A tavalyi évhez hasonlóan ismét Magyarország rendezi a kopogós pingpong Európa-bajnokságot, az idei versenyre december 15-16-án kerül sor Budapesten, a III. kerületi High Life Sportban.

A verseny különlegességét az adja, hogy az asztaliteniszben mára megszokott, szoft ütőborítások helyett szivacs nélküli, úgynevezett kopogós ütőkkel bonyolítják le.

A kontinensviadalra egyéniben és csapatban lehet nevezni. Az egyéni versenyszám első négy helyezettje utazhat a január 26-27-i londoni kopogós világbajnokságra.

A szervezők tájékoztatása szerint az Eb-re bárki nevezhet kortól, nemtől függetlenül, s egy csapat 2, 3 vagy 4 játékosból állhat, akár férfi és női versenyzőkkel vegyesen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    A 2018-as év legjobb hazai férfi sportolója cím esélyei közé választották a tavaly három Eb-aranyat nyert Veres Rolandot. A sporttörténelmi kick-box rekordokra pályázó és profi ökölvívó karrierre is készülő klasszis sorrendben másodszor szerepel a top 10-es listán, ráadásul egyetlen…

  • Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Lassan, de biztosan közeledik a téli átigazolási időszak utolsó napja. Éppen ezért érdekes a Barcelona jelenlegi helyzete, ugyanis a katalán klub a csatár poszt tekintetében rendkívül szerényen áll, lényegében Luiz Suárezen kívül nincs senki, aki bevethető lenne ezen a helyen.