EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,54 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb Győr

Majdnem késelés lett a vita vége

Szerencsére senkit sem sebesített meg a feldühödött szomszéd
Fotó: police.hu

Győrszentiván egyik utcájában történt az eset, még szeptember 26-án délután fél öt körül. Mit sem sejtve a házuk előtt beszélgettek az ott élő család tagjai, amikor egyik szomszédjuk – akivel haragos viszonyban vannak – késsel a kezében megindult feléjük, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megszúrja őket. A család férfi tagja kicsavarta a kést a fenyegetőző hatvannyolc éves férfi kezéből, aki megpróbálta azt visszaszerezni. Szerencsére nem járt sikerrel, így inkább sietve elhagyta a helyszínt. A rendőröket ekkor már értesítették, így a kiérkező járőrök P. Ernőt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók zaklatás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.