EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Belföld

Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt Fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A Szerencse Szombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most kistestvért terveznek párjával. 

– A nevemből és munkámból adódóan is szerencsés ember vagyok. Én nem konkrét ajándékokat kaptam a sorstól, hanem amikor szükségem volt rá, olyan lehetőségeket, amelyek segítségével elértem az álmaimat – kezdte a műsorvezető. Kata a rádiózás mellett jelenleg a Duna TV Szerencse Szombat ötös lottó élő sorsolásának háziasszonya. A rádiózáson túl mindig is építettem a televíziós karrieremet. A Szerencse Szombat műsorában már hét éve dolgozom. Egy casting során hatalmas szerencsének köszönhetően választottak ki a rengeteg jelentkezőből engem. Én pedig azóta minden nap hálát adok a munkámért, hiszen nagyon jó a társaság, az egész környezet és emellett izgalmas, szórakoztató feladat. Az élő sorsolások alatt engem is teljesen magával ragad a hangulat és mindig meglepődöm, hogy máris vége – folytatja Kata, aki maga is szokott játszani.


– Olykor én is vásárolok lottót vagy sorsjegyet. Mindig a női megérzéseimre hagyatkozom, ezért a számokat is ott, spontán választom ki. Eddig még nem jöttek be, de nem is baj, hiszen már így is annyi mindent kaptam az élettől – mosolyodott el a boldog kismama, aki már a hetedik hónapban jár.

– Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek. Szerencsések vagyunk a párommal, mert a kisfiunk hamar megfogant. Eleinte nehezen viseltem a terhességet, kínoztak a rosszullétek, de a második trimeszter kezdetétől nagyon jól érzem magam és mindenki azt mondja, hogy sugárzom – árulta el a híres kismama. – A munkát is jól bírom, úgy tervezem, november végéig dolgozom majd. A visszatérést még nem döntöttem el, de mivel csak napi pár órát dolgozom, szerintem a nagyszülők segítségével nem várom majd meg a három évet. Nem tartok egyelőre semmitől, hiszen a barátnőim gyermekein gyakoroltam már és ők is rengeteg tanáccsal látnak el. Azt viszont még nem döntöttük el mi lesz a baba neve, de van már jó pár ötletünk – tette hozzá Mák Kata, aki mindenképpen szeretne majd testvért születendő kisfiának.


Kapcsolódó Cikkek