EUR: 319,35 Ft
CHF: 282,14 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Makai Viktória a szexuális támadásról: Folyt a szememből a vér

Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Makai Viktória, aki pár nappal a támadás után beszélt azokról a borzalmakról, amiket át kellett élnie, miután egy férfi megtámadta.

A többszörös magyar bajnok ultramaratonista futónő Bochkor Gáborék reggeli műsorában elevenítette fel a szexuális támadást.


Viktória részletesen elmesélte, mi is történt vasárnap este, amikor szokásos edzését végezte. Kiderült, hajszálon múlt az élete. A sportolónő elmondta, többször is a földre került és, hogy a támadója, csak és kizárólag a fejét ütötte, ököllel. Bár Viktória mindent megtett, hogy szabaduljon a brutális támadó elől, a férfit nem tudta legyőzni, ráadásul a szemére mért ökölcsapások miatt szinte teljesen elvesztette a látását.

Folyt a szememből a vér – emlékezett vissza Makai Viktória, aki érezte, hogy támadóját nagyon felbőszítette, hogy segítségért kiáltozik, így egy idő után belátta, jobb ha nem teszi, különben a legszörnyűbb is megtörténhet.

Viktóriát a férje mentette meg végül, aki a felesége keresésére indult, mintha megérezte volna, hogy valami baj van.

„Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy
odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet” – írta keddi bejegyzésében a futónő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Magasan vezet a Fidesz

    Magasan vezet a Fidesz

    Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

  • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

    Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

    Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

  • Tovább fogyatkozik a Jobbik

    Tovább fogyatkozik a Jobbik

    Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.

  • Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

    Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

    A Fidesz szerint ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli migrációs politika mögött Soros György áll. Az Európai Parlament (EP) ugyanis megszavazta, hogy  az európai emberek pénzéből több száz millió euróval több pénzt adjanak a Soros-szervezeteknek, támogatva ezzel a migrációt.