EUR: 345,12 Ft
CHF: 320,98 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb Zalaegerszeg

Mamma Mia! A turné Zalaegerszegen folytatódik!

A hat kontinensen, több mint hatvanmillió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusical a Madách Színház sztárjaival turnézik. A történet mézédes romantika, felejthetetlen ABBA-slágerekkel fűszerezve. Napfényben fürdő görög sziget, mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger, hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek. Egyszerűen idilli – tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni. Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya. Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer.

A Madách Színház nagy sikerű előadása 2018 őszén újabb városokba látogat el, november 24-én két előadással, 14.30-kor és este 19.00-től Zalaegerszegre is. A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt, amelyet az 1999-es londoni ősbemutatója óta már ötvenmilliónál is többen láttak a világon, és amely 2014 óta már a Madách Színház előadásában is aratja sikereit Magyarországon.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.