EUR: 314,46 Ft
CHF: 278,66 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Már a bevásárlás is gondot okozott Gregornéknak

A múlt héten robbant a hír, miszerint négy év után válik Gregor Bernadett és Szarvas Attila. Egyelőre nem tudni, hogy a pár házasságában mikor kezdődtek a problémák, de a TV2 tavasszal forgatott Sztárok és párok című műsorában már látszott, hogy valami nincs rendben köztük.

Gregor Bernadett, Szarvas Attila (Fotó: Máté Krisztián)

„Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadett-tel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért. Néhányatoknak már nyílt »titok« volt, de azt szeretném, ha nem valamelyik »nívós« újságból értesülnétek róla! Mindenkinek szeretném megköszönni azt a szeretetet, amit kaptunk tőletek a Bernadett-tel eltöltött idő alatt! Vigyázzatok egymásra!” – írta múlt héten Facebook-oldalán Szarvas Attila, aki a színésznőhöz hasonlóan már fél évvel ezelőtt sem viselte a jegygyűrűjét. Mindezt persze a műsorvezető, Kasza Tibor rögtön szóvá tette, mire Berni kitérő választ adott.


– Nekünk olyan a munkák, hogy állandóan le kell vennünk, rengetegszer hagytuk már el, ez a lényeg – vágta ki magát a színésznő, akit a kapcsolatuk elején nagyon zavart, hogy párja valamivel fiatalabb nála.

– Két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb, ez borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is emiatt, ki voltam borulva – árulta el Berni. Kezdetben azonban nem ez volt az egyetlen nehézség, amin túl kellett lendülniük, a színésznő ugyanis imádja az állatokat, megismerkedésükkor például öt macskával és egy kutyával élt együtt, amit Attila eleinte nehezen viselt. A későbbiekben azonban már egy egyszerű bevásárlás is feszültségre adott okot, a színésznő állítása szerint ugyanis párja rendszeresen felszívódott.


– Az életemet elunom, amíg várok rá. Eltűnik, soha többet nem látom, ácsorgok és rohadt ideges vagyok, hogy hol van. Telefon nincs nála, elérni nem tudom, próbálom a sorok között keresni, de valamikor még a bevásárlókocsit is eltolja, és azt sem találom – mondta dühösen Gregor, akinek ezzel már a negyedik házassága ért véget. Hogy a pár a sok csipkelődés és élcelődés ellenére hogyan boldogult a játékban, kiderül az esti Sztárok és párokból a TV2-n.

Kapcsolódó Cikkek

 • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

  Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

 • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.

 • Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis drogbotránya családját és párját is nagyon megviselte. Bátyja, Csabi minden nehézség ellenére végig kitartott a rapper mellett, az viszont nagyon fájt neki, ahogy Majka a nyilvánosság előtt felfedte testvére függőségét.