EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nagykanizsa

Már a kondérban látják…

Akit nem kerül el a horgászszerencse, akár a napokban is kifoghat egyet azokból a pontyokból, amelyek szeptember utolsó hetében költöztek a Csónakázó-tóba. A Vasutas Horgászegyesület ezúttal harminc mázsa kopoltyúst telepített a Csótóba – már a karácsonyi halászlére is gondolva. Ősszel újabb lakók érkeznek a vadregényes kanizsai horgászparadicsom vízébe: a ragadozóhalak kedvelőinek örömére ebben a hónapban süllőket hoznak. A város többezres horgásztársadalmának pedig már nincs is egyéb dolga, mint megragadni a pecabotot a csípős reggeleken.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.