2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nagykanizsa

Már a kondérban látják…

Akit nem kerül el a horgászszerencse, akár a napokban is kifoghat egyet azokból a pontyokból, amelyek szeptember utolsó hetében költöztek a Csónakázó-tóba. A Vasutas Horgászegyesület ezúttal harminc mázsa kopoltyúst telepített a Csótóba – már a karácsonyi halászlére is gondolva. Ősszel újabb lakók érkeznek a vadregényes kanizsai horgászparadicsom vízébe: a ragadozóhalak kedvelőinek örömére ebben a hónapban süllőket hoznak. A város többezres horgásztársadalmának pedig már nincs is egyéb dolga, mint megragadni a pecabotot a csípős reggeleken.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.