EUR: 363,56 Ft
CHF: 343,98 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb Nyíregyháza

Már csak pár száz fürdőjegy maradt

Sikeres a nyugdíjas-fürdőprogram. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer ingyenes fürdőjegyet bocsátott ki a nyugdíjasok számára. 9711-et már kiváltottak, 7312-t fel is használtak, így november végéig már csak 289 jegyet lehet igényelni.

(Fotó: Lokál)

A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványát, a lakcímkártyáját és a nyugdíjfolyósítási törzsszám igazolását. A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak személyesen az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papíralapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.


(Fotó: Lokál)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.