EUR: 321,41 Ft
CHF: 283,18 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb Nyíregyháza

Már csak pár száz fürdőjegy maradt

Sikeres a nyugdíjas-fürdőprogram. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer ingyenes fürdőjegyet bocsátott ki a nyugdíjasok számára. 9711-et már kiváltottak, 7312-t fel is használtak, így november végéig már csak 289 jegyet lehet igényelni.

(Fotó: Lokál)

A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványát, a lakcímkártyáját és a nyugdíjfolyósítási törzsszám igazolását. A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak személyesen az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papíralapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.


(Fotó: Lokál)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.