2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Egyéb Nyíregyháza

Már csak pár száz fürdőjegy maradt

Sikeres a nyugdíjas-fürdőprogram. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer ingyenes fürdőjegyet bocsátott ki a nyugdíjasok számára. 9711-et már kiváltottak, 7312-t fel is használtak, így november végéig már csak 289 jegyet lehet igényelni.

(Fotó: Lokál)

A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványát, a lakcímkártyáját és a nyugdíjfolyósítási törzsszám igazolását. A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak személyesen az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papíralapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.


(Fotó: Lokál)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.