EUR: 320,48 Ft
CHF: 279,82 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Érd

Második játéknap, első győzelem

Fotó: Pecsuvácz Péter

Megszerezte első győzelmét második mérkőzésén a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokságban.  Az együttes a Pécsi Horvát Iskola csapata ellen győzött: a nagyon fiatal röplabdázókból álló érdi keret sorra nyerte a szetteket, és a 3:0-ás sikerrel két forduló után egy győzelmet és egy vereséget számlál. Mint Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző a mérkőzést követően hangsúlyozta: a fiatalok közül is mindenki kapott játéklehetőséget, és ez nagyon hasznosnak bizonyult, a teljes meccset kézben tartva nyert a csapat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.