2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Érd

Második játéknap, első győzelem

Fotó: Pecsuvácz Péter

Megszerezte első győzelmét második mérkőzésén a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokságban.  Az együttes a Pécsi Horvát Iskola csapata ellen győzött: a nagyon fiatal röplabdázókból álló érdi keret sorra nyerte a szetteket, és a 3:0-ás sikerrel két forduló után egy győzelmet és egy vereséget számlál. Mint Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző a mérkőzést követően hangsúlyozta: a fiatalok közül is mindenki kapott játéklehetőséget, és ez nagyon hasznosnak bizonyult, a teljes meccset kézben tartva nyert a csapat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.