2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Érd

Második játéknap, első győzelem

Fotó: Pecsuvácz Péter

Megszerezte első győzelmét második mérkőzésén a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokságban.  Az együttes a Pécsi Horvát Iskola csapata ellen győzött: a nagyon fiatal röplabdázókból álló érdi keret sorra nyerte a szetteket, és a 3:0-ás sikerrel két forduló után egy győzelmet és egy vereséget számlál. Mint Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző a mérkőzést követően hangsúlyozta: a fiatalok közül is mindenki kapott játéklehetőséget, és ez nagyon hasznosnak bizonyult, a teljes meccset kézben tartva nyert a csapat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.