2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

MasterChef Junior: Az apaságra készül Bence

Szendrei Bence, a MasterChef Junior férfi zsűritagja három éve nős. Feleségével, Eszterrel már tervezik a családalapítást, a séf pedig úgy érzi, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett a gyerekekkel a verseny során, amiket a jövőben apaként is szeretne hasznosítani.

fotó: TV2

– Nagyon örültem a felkérésnek, és rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Eddig csak felnőttekkel dolgoztam, éppen ezért egy nagyon izgalmas kihívás volt látni a gyerekeket is a konyhában. Ők sokkal lazábban kezelik a versenyhelyzeteket, és nagyon segítőkészek a társaikkal. Majd láthatják a nézők, hogy sokszor segítették egymást, akár azon az áron is, hogy emiatt ők kerültek hátrányba. Persze azért ennek volt egy nehezebb része is. Meg kellett tanulnom a kritikát úgy megfogalmazni, hogy azzal ne vegyem el a kedvüket – mondta Bence, aki a szombat este induló TV2 MasterChef Junior főzőversenyben Mautner Zsófiával és Pesti Istvánnal zsűrizi majd a gyerekek által készített fogásokat. Bencét korábban a Séfek séfe döntőseként láthatták a nézők, így pontosan tudja, hogy milyen érzés a pult mögött állni, ezt pedig mindig figyelembe vette az értékelései során. Annak pedig külön örült, hogy gyerekekkel kellett foglalkoznia, hiszen a feleségével már szeretnének közös babát.


– Eszterrel három éve vagyunk házasok. Eddig mind a ketten a munkánknak éltünk, de most már hamarosan szeretnénk belevágni a családbővítésbe. A műsor által pedig ehhez még nagyobb kedvem lett. Bizonyos értelemben a verseny alatt én is neveltem, és figyelemmel követtem a gyerekek fejlődését mint egy büszke apuka. Ezenkívül pedig rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, amiket biztosan hasznosítani fogok a saját gyermekemnél – tette hozzá.

 

Kapcsolódó Cikkek