EUR: 329,35 Ft
CHF: 299,20 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Sport

Meccs közben szelfizett Ronaldo

Mintha nem is ellenfélként, hanem új csapattársként tért volna vissza Manchesterbe Cristiano Ronaldo. A United szurkolói a Juventus elleni BL-meccs előtt is éltették, sőt volt, aki a pályán szelfizett vele mérkőzés közben.

Profimedia, Press Association

Királyi fogadtatásban részesült CR7 egykori csapata, a Manchester United otthonában. S ugyan a Juventus színeiben, ellenfélként lépett pályára az Old Traffordon, mégis vastapsot kapott. A meccs első izgalmas jelenete is az ő nevéhez fűződik, noha a labdának kevés köze volt ehhez. Néhány percnyi játék után a biztonsági emberek keltek futóversenyre néhány pályára berohanó szurkolóval, akik meg akarták érinteni az isteni Cristianót. Egyiküket hárman is leteperték, de kétségbeesetten kinyújtott kezébe azért belecsapott Ronaldo. Egy másik behatolóval pedig egy gyors szelfit is készített, mielőtt azt kivonszolták. Nekik megérte a borsos pénzbírság és az, hogy az elkövetkező néhány évben még az Old Trafford környékét is kerülniük kell az eltiltás miatt.


Az incidens nem hozta zavarba a vendégcsapatot, CR7 láthatóan remekül érezte magát a pályán, és a 17. percben egy beadása némi szerencsével Dybala elé pattant, aki a hálóba lőtt. Ronaldo az 52. percben 0-2-re alakíthatta volna az állást, ám a káprázatos formában lévő De Gea az év védését bemutatva a léc fölé tolta a labdát.

CR7 nem feledkezett meg a meleg fogadtatásról, a lefújás utáni ovációról és vastapsról, Instagram-oldalán tudatta: „Nagyon fontos győzelmet arattunk egy érzelmektől túlfűtött meccsen. Jó volt újra játszani az Old Traffordon. Hálás köszönet a szurkolóknak a meleg fogadtatásért és a támogatásért.”


Eredmények
AEK Athén–Bayern München 0-2
Young Boys–Valencia 1-1
Ajax–Benfica 1-0
Roma–CSZKA Moszkva 3-0
Hoffenheim–Lyon 3-3
Manchester United–Juventus 0-1
Real Madrid–Plzen 2-1
Sahtar–Manchester City 0-3

 

Kapcsolódó Cikkek