2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Extra

Megbüntette Curtist a TV2

Újabb botrány dagad Curtis körül, a rapper ugyanis nem jelent meg a Csak show és más semmi vasárnapi próbáján, pedig e heti partnere, Köllő Babett több mint egy órán keresztül várt rá. A TV2 emiatt durván megbüntette a balhés sztárt, de sajtóinformációk szerint a következő ilyennél akár ki is rúghatják Széki Attilát.

Köllő Babettnek és Curtisnek a Csak show és más semmi pénteki produkcióját, vagyis egy fakírshow-t kellett volna begyakorolnia, a luxusfeleség és trénereik azonban hiába vártak a rapperre, egy óra elteltével sem jelent meg, és a telefonját sem vette fel. A TV2 mindezt persze nem hagyta szó nélkül, komoly büntetést szabott ki Székire. „Mivel Curtis nem jelent meg a korábban diszponált vasárnapi forgatáson, így a csatorna a szerződése értelmében kötbér megfizetésére kötelezte. Reméljük, hogy kedden nem hagyja cserben Babettet és a produkciót – közölte a csatorna a BorsOnline-nal. A lap úgy tudja, hogy Curtisnek ez volt az utolsó dobása a TV2-nél, a következő ilyennél kirúgják. A rapper nem először felejtett el megjelenni egy olyan fontos eseményen, ahol többen is vártak rá, nemrég egykori zenésztársa, Majka is éppen emiatt fejezte be vele a közös munkát.

Széki ezúttal pedig Babettnél is elrúgta a pöttyöst, hiszen a luxusfeleség így feleslegesen ment be a próbára ahelyett, hogy addig is pihentette volna sérült lábát. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a luxusfeleség a Csak show és más semmi egyik produkciója közben sérült meg egy szerencsétlen esés következtében, és noha az orvosok azt javasolták, hogy inkább pihenjen, ő folytatta a versenyt. Ennek fényében pedig most abszolút érthető, hogy egy kicsit neki is megingott a bizalma Curtisben.

Kicsit vegyes érzelmek vannak bennem, most aggódom, félek, nem csak a produkció miatt – nyilván amiatt is –, de nekem nagyon jólesne, ha egy erős férfi állna mellettem. Egyébként amikor mi maradtunk a műsor végén Attival, nagyon megörültem neki, mert ő egy erős pasi, és azt érzi az ember, hogy mindenen keresztül tud vinni egy nőt. Én ezt nem szeretném nélküle csinálni, reménykedem benne, hogy a következő próbára már együtt megyünk – nyilatkozta Babett a TV2-nek.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek