EUR: 319,35 Ft
CHF: 282,07 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Megdőlt a női félmaraton-világcsúcs

A kenyai Peres Jepchirchir 1:05:06 órás új világcsúccsal nyerte meg a nők versenyét a Rász el-Haimában rendezett félmaratoni viadalon.

A nemzetközi szövetség beszámolója szerint a szám világbajnoki címvédője honfitársa, Florence Kiplagat két éve felállított rekordját döntötte meg három másodperccel. Az egyesült arab emírségekbeli futóversenyen Jepchirchir nagy csatát vívott a 2009-es – ugyancsak kenyai – félmaratoni világbajnok Mary Keitanyval, aki végül 1:05:13 órás egyéni csúccsal lett második.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    A 2018-as év legjobb hazai férfi sportolója cím esélyei közé választották a tavaly három Eb-aranyat nyert Veres Rolandot. A sporttörténelmi kick-box rekordokra pályázó és profi ökölvívó karrierre is készülő klasszis sorrendben másodszor szerepel a top 10-es listán, ráadásul egyetlen…

  • Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Lassan, de biztosan közeledik a téli átigazolási időszak utolsó napja. Éppen ezért érdekes a Barcelona jelenlegi helyzete, ugyanis a katalán klub a csatár poszt tekintetében rendkívül szerényen áll, lényegében Luiz Suárezen kívül nincs senki, aki bevethető lenne ezen a helyen.