2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Külföld

Megerőszakolta a németre tanító kislányt a migráns

Saját tanítója ellen fordult az a migráns férfi, aki a menekülttáborban erőszakolta meg áldozatát.

A fiatal lány és a migráns a Bückeburg városában lévő menekülttáborban találkozott egymással, majd a férfi azt kérte a lánytól, hogy segítsen neki elsajátítani a német nyelvet, azonban a migránsnak hátsó szándékai is voltak – írja a 888.hu.


A 27 éves migráns, amint lehetősége adódott, magukra zárta az ajtót, majd brutálisan megerőszakolta a fiatal lányt.

A bíróság vád alá helyezte a férfit, akit többrendbeli gyerekek ellen elkövetett szexuális erőszakkal is megvádoltak.  menekült azzal „védekezett”, hogy azt hitte, a lány 18-19 éves, nem pedig kiskorú.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: ÖsszeFogás

  A nap képe: ÖsszeFogás

  Saype francia-svájci tájművész új földfestményeinek egyikén dolgozik a genfi Grange parkban. A mintegy ötezer négyzetméter pázsitot beborító, 165 méter hosszú és 30 méter széles alkotás természetes, biológiailag lebomló, vízoldékony festőanyagokból készült.

 • Túszul ejtette a lopott BMW

  Túszul ejtette a lopott BMW

  Ügyetlenségének köszönhetően akár két évre és hűvösre kerülhet az a budapesti férfi, aki a szlovákiai Galántán akart elkötni egy BMW-t.

 • Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Elutasítjuk a közösségi források szubjektív, politikai büntetésként alkalmazható úgynevezett jogállamisági feltételekhez kötését, a gazdaságilag, munkahelyteremtés szempontjából jól teljesítő régiók politikai vádak alapján történő büntetését – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Strasbourgban, az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában szerdán.