EUR: 321,56 Ft
CHF: 282,01 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Megfenyegette a kilépőket a Jobbik elnöke

Megfenyegette a pártjából távozó két jobbikost Sneider Tamás, a Jobbik elnöke. A politikus országjárása során keménykedett egy sort.

– Nem lennék a két valamikori jobbikos helyében, amikor véletlenül összefutnak majd az őket korábban önzetlenül támogatókkal – ezeket a nem éppen finom sorokat Sneider Tamás intézte a Jobbikból kilépett két képviselőhöz saját Facebook-oldalán.


A fenyegetőzés szkinhedkörökben nem ritka, így a korábbi szkinhedvezér Sneider (vagyis „Roy”) számára is természetes, azonban a nemrégiben távozott Volner János volt alelnök szerint a politikusnak nincs különösebb oka a keménykedésre.

– Sneider Tamás csupán a Jobbik ideiglenes elnökeként funkcionál, de már meg is van az utódja: Stummer Jánosnak nagyon jó a kapcsolata Vona Gáborral, és Vona maga is egy rendkívül tehetséges és ígéretes politikusként gondol Stummerre, aki ráadásul erősen bírja Szabó Gábor pártigazgató támogatását is – mondta Volner János a Magyar Időknek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Nyugat-európai lapok támadják hazánkat Nikola Gruevszki volt Macedón kormányfő magyarországi tartózkodása miatt, miközben Belgiumban pihen Carles Puigdemont, a lázadás és hűtlen kezelés miatt körözött katalán elnök, Francaiország ad búvóhelyet Sebastien Avajon kokaincsempészetért elítélt benine-i elnökjelöltnek, míg Németországban több mint ezer török diplomata kért menedéket.

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.