EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Ózd

Megfestette az ősz a természetet

Ennek az évszaknak kimeríthetetlen a színskálája. A nyár üde zöld színei lassan veszendőbe mennek, a fák lombjai sárgára, vörösre, barnára váltanak, és végül talajtakaró lesz belőlük. A természet kétségkívül a legszínesebb heteit éli, és bár még van erejük a napsugaraknak, a reggeli hideg már figyelmeztet: közeleg a zimankó. A nyárfákról és más lombhullatókról folyamatosan pereg a levél, miközben a fenyők örökzöldként mit sem törődnek az évszakváltozással.

Fotó: Lokál
Képalá: Ősz

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Tudomány és szakmaismeret

  Tudomány és szakmaismeret

  Hatodik alkalommal rendezték a Péch Antal szakmai napot, melynek zárásakor kezdetét vette a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.